Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kansa jyrähti! Linnea Vihonen sai tuhansilta tämän tyrmäävän viestin Farmi Suomi -kisasta: "Ei"

Farmi Suomi -realityssä on loppu lähellä.

5.6.2024 klo 9:10

Farmi Suomi

Kokki Linnea Vihonen on nähty tv:ssä mm. Kokkisota-ohjelmassa. Nyt hän kisaa Farmi Suomi -realityssä. Kuva Karri Hakamäki, Nelonen.


Farmi Suomi -realityssä aletaan olla loppusuoralla. Semifinaali ja lopullinen finaali lähestyvät. Jäljellä 30 000 euron voitosta on kisaamassa enää kolme farmilaista: Linnea Vihonen, Sami Jauhojärvi ja Veeti Kallio.


Vihonen oli viimeinen torppari. Se tarkoitti, että tv-kokki pääsi automaattisesti kolmen parhaan joukkoon ja suoraan semifinaaliin. Vihoselle torpparius ja pääsy suoraan semifinaaliin tuli annettuna, kun Daniel Lehtonen nimesi Vihosen. Vihonen oli tästä käänteestä erittäin iloinen.


Sami Jauhojärvi voitti kaksintaistelun Michael Ntimaa vastaan ja pääsi semifinaaliin. Veeti Kallio pääsi semifinaaliin loppukahinoissa ilman kaksintaistelua tai torppariutta.


Lue myös: Farmi Suomi: Linnea Vihonen saa yllättävän edun - Ei voi hillitä itseään muiden edessä: "Mitä..?!?"Farmi Suomi

Linnea Vihonen on ollut torpparina useamman kerran ja ottanut työohjeita pehtoori Terho Häkkiseltä. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen.


Suomi24 Viihteen Facebookissa on kysytty some-seuraajilta, pitäisikö Linnea Vihosen voittaa koko Farmi Suomi -kisa. Vastausvaihtoehtoja annettiin kaksi: Kyllä tai Ei.


Vastaustulos on selvä. Suurin osa vastasi Facebook-kyselyssä, ettei Vihosen tulisi voittaa. Kommentteja on tullut tähän mennessä reilut 2900 ja lähes kaikissa vastaus on sama: Ei.


Emojilla äänestäneistä yli 2900 vastasi Ei, ja vain reilut 1100 vastasi Kyllä. Someseuraajien mielipide on tyrmäävän selvä, Linnea Vihosen ei haluta voittavan Farmi Suomea.


Farmi Suomi

Semifinalistit: Sami Jauhojärvi, Veeti Kallio ja Linnea Vihonen. Kuvat Alpertti Rieskjärvi, Nelonen, kollaasi photocollage


Nyt Suomi24 Viihteen Facebookissa on uusi gallup. Kysymme, kuka voittaa Farmi Suomi -kisan: Sami Jauhojärvi, Linnea Vihonen vai Veeti Kallio? Pääset äänestämään Suomi24 Viihteen Facebook-sivuille tästä.


Lue myös: Farmi Suomi: Sami Jauhojärvi avautuu yllättävästä yöllisestä ongelmasta: "Kuusi vuotta on..."


Lue myös: Farmi Suomi: Linnea Vihonen lataa pehtoorille suorat sanat: "Kuka on juoruillut sulle, että..."


Lue myös: Ohhoh! Veeti Kallio avautuu yllättävästä reaktiostaan Farmi-kisan jälkeen: "Oksetti, itketti..."


Farmi Suomi torstai klo 20 Nelonen ja Ruutu

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»