Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Farmi Suomi: Linnea Vihonen saa yllättävän edun - Ei voi hillitä itseään muiden edessä: "Mitä..?!?"

Varo juonipaljastuksia! Farmi Suomi -realityssä edetään kohti finaalia.

28.5.2024 klo 8:55

Farmi Suomi

Kokki Linnea Vihonen on nähty tv:ssä mm. Kokkisota-ohjelmassa. Nyt hän kisaa Farmi Suomi -realityssä. Kuva: Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Farmi Suomi -realityssä väki senkun vähenee, kun matkataan kohti finaalia. Daniel Lehtonen tippui kisasta kaksintaistelussa Linnea Vihosta vastaan. Jäljellä kisassa ovat enää Vihosen lisäksi Veeti Kallio, Michael Ntima ja Sami Jauhojärvi.


Linnea Vihonen avaa mietteitään kameralla kaksintaistelun jälkeen:

-Toivottavasti tämä kisa antaa noille muille pohdittavaa, etten ehkä olekaan se helpoin kohde poistaa täältä. Mä halusin laittaa mun kaikki kortit pöydälle tänään ja sen takia me Michaelin kanssa eilen sovittiin, että Michael nimeää Danin. Ja otin myös sen riskin tietoisesti. Sehän meni paljon paremmin kuin mitä mä olisin itse uskaltanut edes uneksia.


-Se voi olla, että poikien (Jauhojärvi ja Kallio) targetti on tällä hetkellä minä. Mutta mä olen kyllä ihan tarkoituksella antanut täällä itsestäni vähän heikomman kuvan kuin mitä oikeasti olen. Ehkä mä en olekaan se helpoin kohde poistaa täältä.


Farmi Suomi

Farmi Suomessa kisaajat ovat kohdanneet monenlaista yllättävää. Tässä Linnea Vihonen ja Veeti Kallio viettävät päivää tilallisina. Kuva: Karri Hakamäki, Nelonen


Lehtonen ja Vihonen tekivät laavulla torppari-sopimuksen.

-Me tehtiin laavulla sopimus, että se, joka tippuu, nimeää toisen torppariksi, jos sellaista enää on. Mutta Danin tuntien mä en luota tohon sanaan pätkääkään. Veikkaan, että se ketutus, mikä hällä on nyt, että hän tippui ja varsinkin mun toimesta, on niin suuri, että hän saattaa valita vaikka jonkun Samin, jos hänellä on valtuuksia se tehdä.


Susanna Laine saapuu Farmille tuomisia mukaan. Farmilaisten on aika kokoontua tuvan pitkän pöydän ääreen ja Laine alkaa lukea Lehtosen kirjoittamaa kirjettä. Lehtonen kehuu kirjeessään porukkaa tosi kovaksi ja saa aikaan uteliasta hämmästystä kertomalla nimeävänsä uuden torpparin. Viimeinen torppari pääsee automaattisesti Farmi Suomessa kolmen parhaan joukkoon ja suoraan semifinaaliin.


Farmi Suomi

Kaksintaistelupari: Linnea Vihonen ja Daniel Lehtonen. Kuva: Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Ja kyllä Lehtonen pitää sanansa, viimeinen torppari on Linnea Vihonen. Kokki-Vihonen tuulettaa ja on aivan innoissaan torppari-nimityksestä. Loput farmilaiset ja Laine onnittelevat uutta torpparia.

-Ou mai gaad! Mitä..?!? Voin sanoa, että tämä on ollut niin tunteiden myrsky. Mietin joskus, että puoleen väliin ja sitten ajattelin, että läheisten kirje olisi ihana saada. Sitten kun Dani haastoi mut, niin ajattelin, että nyt meni kirjeet... Sitten mä voitin Danin, mikä oli ihan käsittämätöntä. Mä en ole vieläkään päässyt siitä yli. Ei vitsit!, Vihonen hehkuttaa.


-Kiitos ja anteeksi tämä mun tunteenpurkaus, Vihonen jatkaa.


Linnea Vihonen on Farmi Suomi -kauden viimeinen torppari. Hän tilittää yksin torpparinmökistä tunnelmiaan:

-Dani, mikä herrasmies ja todellakin piti lupauksensa. Tämähän on parasta, mitä tässä kohtaa voi sattua. Mä olen saanut melkein kaksi torpparikautta peräjälkeen, yksi oli tossa Michaelin välissä. Ei olisi voinut paremmin mennä.Farmi Suomi

Linnea Vihonen Farmi Suomi -tuvassa leipomispuuhissa. Kuva: Karri Hakamäki, Nelonen


Torpparille on annettu valtuutus nimetä seuraavaan kaksintaisteluun yksi kisaaja. Näin Vihonen pohtii tulevaa valintaansa:

-Mutta sen mä tiedän, että Michaelin mä en tule nimeämään. Meillä on Michaelin kanssa ollut sellainen ystävyyssopimus tässä, mielummin voi sanoa näin päin. Hän ei nimennyt mua, enkä mäkään aio nimetä häntä. Ja mielelläni haluaisin hänet finaaliin mun kanssa. Se oli itseasiassa meidän unelma alun perin, että minä, Kisu (Kirsikka Simberg) ja Michael oltaisiin finaalissa, Vihonen pohtii pelistrategiaa.


Lue myös: Paljastus! Enni Koistinen rikkoi useita Farmi-sääntöjä - Ystävä paljasti uuden sääntörikkomuksen!


Lue myös: Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!


Lue myös: Tätä et nähnyt TV:ssä: Farmi-tippuja Merja Kyllönen ei säästele sanojaan: "Mä inhoan..."


Farmi Suomi torstaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»