Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Paljastus! Enni Koistinen rikkoi useita Farmi-sääntöjä - Ystävä paljasti uuden sääntörikkomuksen!

Farmi Suomi -kisassa ollut Enni Koistinen ei toiminut aivan sääntöjen mukaan.

24.5.2024 klo 15:04

Enni Koistinen

Enni Koistinen juontaa Tuplakääk-podcastia yhdessä Kirsikka Simbergin kanssa. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Enni Koistinen osallistui Farmi Suomi -realityyn yhdessä ystävänsä ja kollegansa Kirsikka Simbergin kanssa. Eläinrakkaaksi tunnustautuva Koistinen lähti Farmille pitämään hauskaa.


Podcast-juontaja Koistinen piti hauskaa, eikä tainnut välittää ihan pilkuntarkasti Farmi-säännöistä. Kun Koistinen valittiin torppariksi, hän antoi torpparille varatuista herkuista rieskaa ystävälleen Kirsikalle.

-Tuolta torpparin huoneestahan ei saisi viedä mitään herkkuja ulos, eikä päästää ihmisiä sinne sisään. Mutta eihän sitä lasketa, jos istuu siinä kuistilla, Enni Koistinen puolusteli kameralle.


Pehtoori kuitenkin älysi teon ja tuomitsi sen sääntörikkomukseksi. Pehtoori oli varannut mukaansa monen farmilaisen kovasti kaipaamaa kahvia, muttei antanutkaan sitä Koistisen sääntörikkomuksen vuoksi.


Enni Koistinen

Enni Koistinen ja Merja Kyllönen taistelivat toisiaan vastaan kaksintaistelussa. Koistinen voitti kisan. Podcast-juontaja teki kuitenkin katsojia ja Kyllöstä yllättäneen ratkaisun, kun hän luopui voitostaan. Kuva: Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Farmilla homman juju on se, että julkkiskisaajat asuvat Pieksämäen seudulla sijaitsevalla maatilalla täysin ilman modernin maailman mukavuuksista. Ei ole älypuhelimia, ei suihkua, ei noutoruokaa ja vessassa käydään ulkohuussissa.


Nyt Kirsikka Simberg on jakanut Instagram-tilillään sisältöä, jossa paljastuu, ettei rieska-gate ollut ainut Koistisen vilppi. Koistisella oli mukana Farmilla salakamera.


Simberg aloittaa kirjoituksensa Instagram-tilillään näin:

-Kiitos Farmi!!!!! Eka kuva on kotimatkalta, vika kuva on ote kirjeestä, jonka Tuukka ja pojat oli jo ehtineet kirjoittaa, luin sen autossa matkalla Helsinkiin. Siis onneks mä putosin: jos olisin joutunu lukee ton ÄÄNEEN TELEVISIOSSA, siit olis tullut vuosisadan rajuin ugly cry face -hetki.


Juttu jatkuu kuvien jälkeen ->


Selaa painamalla nuolta, kuvat lainattu Simbergin Instagram-tililtä:Podcast-juontaja jatkaa:

-Loput kuvat on Ennin salakameralta!! Kiitos Enni taas kun raahasit mut mukaan seikkailuun, oli tosi hauskaa! Opin et leiviskä on 8,5 kg ja et kirveenheitto on vaikeeta, eikä näytä niin coolilta, kun vois ajatella.


Simberg jakamassa ekassa kuvassa näemme vakavan Kirsikan paluumatkalla kotiin ja viimeisenä kuvana lasten hellyttävät sanat äidilleen. Tämän lisäksi on salakuvia Farmilta, jotka on otettu Koistisen salakameralla.


Enni Koistinen

Enni Koistinen Farmilla eläinten hoitohommissa. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Salakuvissa Kirsikka on uunin pankolla, yhdessä Enni-ystävän kanssa, yhdessä Michael Ntiman kanssa ja onpa mukana myös yhteiskuva Sofia Zidan ja Linnea Vihosen kanssa "tupakkatauolla".


Lue myös: Tätä et nähnyt TV:ssä: Farmi-luovuttaja Enni Koistinen tilittää: "Yllätyin siitä, kuinka paljon..."


Lue myös: Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!


Lue myös: Tätä et nähnyt TV:ssä: Farmi-tippuja Merja Kyllönen ei säästele sanojaan: "Mä inhoan..."


Farmi Suomi torstaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»