Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Jukka Hildén sanoo painavan mielipiteen avioerostaan: “Onhan se ihan pers**stä käydä se…”

Suosikkiuusinta: Jukka Hildén erosi ensimmäisestä vaimostaan v. 2018. Nyt hän on naimisissa Chachi Hildénin (o.s. Gonzales) kanssa.

15.10.2020 klo 10:00

Yökylässä Maria Veitola

Jukka Hildén on tullut tutuksi Duudson-ryhmästä. Hän on asunut Yhdysvalloissa vuosia, mutta tällä hetkellä perhe asuu Suomessa. Kuva: KKMMaria Veitola matkaa Jukka ja Chachi Hildénin (o.s. Gonzales) luokse Ähtäriin Yökylässä-ohjelmassaan. Ohjelmassa nähdään myös parin yhteinen lapsi Sophia sekä Hildénin ja hänen ex-vaimonsa Outin lapset Sisu ja Lili.


Keskustelujen aikana tunteet vaihtelevat syvällisistä ja herkistä keskusteluista riemun kiljahduksiin mönkijäradalla. Syvissä vesissä käydään, kun Jukka Hildén alkaa kertoa avioerostaan.


Jukka Hildén on naimisissa Chachin kanssa, joka jakaa Instagramissa tanssivideoita ja kuvia omasta elämästään pienen lapsen äitinä.Hildénien avioeroa haettiin v. 2018. Eroamisiin kuuluu tunteita laidasta laitaan ja eroavien välit saattavat huonontua pahemman kerran. Ohjelmassa Jukka Hildén kertoo välien olevan nyt hyvät ja koko konkkaronkka on viettänyt mm. yhteissynttäreitä.

-Olen tosi ylpeä omasta tilanteesta. Olemme kaikki hyvissä väleissä, Hildén tilittää.


Jukka Hildén jakoi Instagramissa kuvan Chachista, Sophia-tyttärestä ja perheen koirasta:Mies myöntää, että nykytilanne ei ole tullut itsestään, vaan se on vaatinut paljon työtä.

- Eihän se helppoa ole ollut. Parin vuoden prosessin aikana käy kaikki tunteet läpi. En toivo avioeroa kellekään. Onhan se ihan perseestä käydä se läpi, Hildén kertoo avoimesti.


- Se on tosi työlästä, ja siinä käy niin paljon asioita läpi. En suosittele sitä kellekään, ellei ole oikeasti sellainen tilanne, että halutaan mennä eri suuntiin. Sitten se on paras mahdollinen, Jukka Hildén pohtii.


Yökylässä Maria Veitola MTV Katsomo.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Juttu on julkaistu ekan kerran 10/2020.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat