Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Jippii, nyt pääsee tv:n kautta Tallinnan reissufiiliksiin! Maalla, merellä ja lautasella starttaa

Uusi matkailu-kokkailu -ohjelma on kuvattu Eckerö Linen m/s Finlandialla ja Tallinnassa syksyllä 2019.

21.4.2020 klo 7:00

Maalla, merellä ja lautasella

Teemu Laurell, Linnea Vihonen ja Pipsa Hurmerinta ovat ohjaimissa uudessa ruoka-matka-ohjelmassa. Ekassa jaksossa Alina Tomnikov ja Ina Mikkola haastavat toisensa keittiössä ja Tallinnan herkkukauppojen äärellä. Kuva: MTV3Maalla, merellä ja lautasella on ohjelmatietojen mukaan aivan uudenlainen ruokaseikkailu Helsingistä Tallinnaan ja takaisin. Ohjelmassa Kokkisota-ohjelmasta tutut kokit Linnea Vihonen ja Teemu Laurell saavat seurakseen laivalle tunnettuja suomalaisia.


Menomatkalla tiimit saavat tehtäväkseen suunnitella omannäköisensä menut. Laivan rantautuessa Tallinnaan, vierailla on kaksi tuntia aikaa shopata kaikki menuihin tarvittavat raaka-aineet ja kiirehtiä takaisin laivaan.


Paluumatkalla Helsinkiin tiimit kokkaavat tunnissa annokset nälkäisenä odottavalle maisteluraadille.Maalla, merellä ja lautasella

Joukkueiden purserina toimii itsekin keittiömestari Pipsa Hurmerinta. Kuva: MTV3


Kauden aikana toisistaan ottavat mittaa mm. näyttelijä Alina Tomnikov ja toimittaja Ina Mikkola, Antti Ketonen ja Erika Vikman, Krisse Salminen ja Ressu Redford, Juhana Helmenkalastaja ja Perttu Sirviö sekä Meri-Tuuli Väntsi ja Hanna Sumari.


Maalla, merellä ja lautasella MTV3:lla tiistaisin 21.4. klo 20 alkaen

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat