Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Jenni Pääskysaari paljastaa ikimuistoisimman huolen - Pieni sika, hikoilu ja Linnan juhlat mainittu!

Jenni Pääskysaari istahtaa joka viikko kansalaisten huolenaiheiden äärelle Pitääkö olla huolissaan? ohjelmassa.

24.4.2020 klo 10:00

Jenni Pääskysaari

Moniosaaja Jenni Pääskysaari on tehnyt töitä monipuolisesti radiossa ja tv:ssä sekä kirjoittanut kirjoja. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Jenni Pääskysaari vetää supersuosittua Pitääkö olla huolissaan? -viihdeohjelmaa. Onko joku erityinen huoli jäänyt Pääskysaaren mieleen?

- Niitä on kyllä jo aika paljon, mutta pakitetaan pikkuisen itsenäisyyspäivään. Iäkkäämpi rouva lähetti huolenaiheen, että pitääkö olla huolissaan, jos joskus saa kutsun linnanjuhliin, niin mitä laittaa päälle, ettei hikoile kuin pieni sika. Se on hieno huoli, että suomalainen varautuu asiaan, joka ehkä joskus saattaa tapahtua.


Iäkkäämmän rouvan huolenaihe aiheutti panelistien keskuudessa ns. keskustelujen Tonavan.

- Me päästiin jakamaan kokemuksia, että kuka on ollut linnassa ja kuka ei ole ollut linnassa. Kari Hotakainen siinä paljasti, että kun tv:ssä ei näe, että minne ihmiset menevät kättelyn jälkeen, niin ne menee ns. hikihuoneeseen. Siellä heidät sitten pestään painepesurilla, jotta he voivat siirtyä juhlimaan, Pääskysaari nauraa hauskalle muistolle.Jenni Pääskysaari

POH-jengiä: Tuomas Kyrö, Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen ja Kari Hotakainen. Kuva: MTV3


POH on suosittu tv-viihdeohjelma, joka pitää pintansa vuodesta toiseen. Mikä ohjelman teossa on hauskinta?

- Hauskinta on ehdottomasti meidän työryhmä ja jokainen sekunti, joka vietetään yhdessä. Mä en tiedä, puhunko muiden puolesta, mutta nautin sen tekemisestä ja toivon, että muutkin nauttii, Pääskysaari vastaa salamana ja viittaa kollegoihinsa Tuomas Kyröön, Miikka Nousiaiseen ja Kari Hotakaiseen.


- Myös huolenaiheet jaksaa riemastuttaa. Ne on niin uskomattomia, mutta niin tunnistatettavia, absurdeja, koskettavia ja niin inhimillisiä. Yksityisiä ja samalla kertaa universaaleja. Niille saa nauraa kyllä ääneen.


Mutta hiljaisuutta riittää, kun Pääskysaarelta penätään hauskinta kollegaa.

- Täähän on kuin Sofien valinta, älä laita mua tällaiseen, en missään tapauksessa lähde heitä vertailemaan. Heistä jokainen saa mut liikuttumaan ja nauramaan, Pääskysaari kehuu kollegoitaan.


Jenni Pääskysaari

Pitääkö olla huolissaan? vieraana ke 30.12. Sam Yaffa. Yaffa kertoo, pitääkö olla huolissaan, kun ruuasta ei tule saman makuista kuin äidin laittamasta, vaikka äiti neuvoisi vieressä. Kuva: MTV3


Pitääkö olla huolissaan? MTV3:llä ke klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Haastattelu julkaistaan uusintana, se on julkaistu ekan kerran 4/2020. Juttuun lisätty Sam Yaffa.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»