Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Elokuvat

Jee! Syke-leffa TV:stä - Iina Kuustonen: "Rakastin tämän elokuvan tuomaa haastetta"

Syke-elokuva: Hätätila vie tuttuun Syke-maailmaan.

16.5.2024 klo 9:10

Syke-elokuva: Hätätila

Iiris (Iina Kuustonen) on Syke-Iiris, joka on toipumassa vaikeasta erosta. Kuva: Jani Viitala/Nelonen.


Syke-elokuva Hätätila sai ensi-iltansa leffateattereissa marraskuussa 2021. Ensi-iltaa oli siirretty jo useamman kerran koronan aiheuttaman poikkeustilan takia.


Lue myös: Voi mikä pettymys! Syke-elokuva ensi-ilta vaikeuksissa - Korona lyö nämä kapulat rattaisiin


Elokuvan alussa Iiris (Iina Kuustonen) yrittää toipua vaikeasta erostaan Artturiin (Juha-Tapio Arola) ja tapaa yllättäen kiinnostavan ja lohdutusta tarjoavan Antonin (Riku Nieminen). Suhde ei kuitenkaan pääse etenemään alkua pidemmälle, sillä Iiriksen poika Niilo (Noa Tola) sairastuu yhtäkkiä.Syke-elokuva: Hätätila

Iiris (Iina Kuustonen) ja Iiriksen poika Niilo (Noa Tola). Kuva: Jani Viitala/Nelonen.


Niilo tarvitsisi vain pienen operaation, mutta pojan päästyä leikkaussaliin sairaala joutuu verkkohyökkäyksen kohteeksi. Sähköt katkeavat, hengityskoneet pysähtyvät ja pääsy potilastietoihin on estetty.


Hoitajien on priorisoitava kenen henki on arvokkain. Käynnistyy trilleri, jossa juostaan aikaa ja mahdottomaksi käyviä olosuhteita vastaan.


Syke-elokuva: Hätätila

Elokuvassa on mukana monta tuttua ja katsojien rakastamaa Syke-hahmoa, tässä Lenita (Lena Meriläinen). Kuva: Jani Viitala/Nelonen.


Iina Kuustonen kertoo elokuvan tiedotteessa näin:

-Oli hienoa päästä näyttelemään tämä hurja tarina ja palata Iiriksen rooliin kahden vuoden tauon jälkeen. Hahmoni viedään äärirajoilleen ja hän joutuu vastakkain pahimman pelkonsa kanssa. Rakastin tämän elokuvan tuomaa haastetta.


Kuustosen lisäksi elokuvassa nähdään muutkin Sykkeen alkuperäisen hoitajanelikon jäsenet. Johannan roolissa Leena Pöysti, Lenitana Lena Meriläinen ja Marleenan roolissa Tiina Lymi.


Syke-elokuva: Hätätila

Iina Kuustosen mies ja Sykkeessä Jesseä esittävä Sebastian Rejman on myös mukana leffassa. Kuva: Jani Viitala/Nelonen.


Mukana on lisäksi monta tuttua Syke-hahmoa: Holopainen (Jarkko Niemi), Max (Antti Luusuaniemi), Ilmari (Matti Ristinen), Aino (Amelie Blauberg), Leevi (Valtteri Lehtinen), Jesse (Sebastian Rejman), Marjut (Jaana Pesonen), Sonja (Iida-Maria Heinonen), Nikke (Janne Saarinen), Artturi (Juha-Tapio Arola), Elina (Krista Putkonen-Örn) sekä Uffe (Pedram Notash). Syke-elokuvassa nähdään myös mm. Martti Suosalo, Vera Kiiskinen ja Ernest Lawson.Syke-elokuva: Hätätila

Syke-porukka viihteellä. Kuva: Jani Viitala/Nelonen.


Elokuvan on ohjannut myös Syke-sarjaa ohjannut Toni Laine. Elokuvan tuottaa Yellow Film & TV ja sen on käsikirjoittanut Syke-sarjan luoja Petja Peltomaa. Elokuvan kesto on 1 h 40 min ja ikäraja K-12.


Lue myös: Oho! Iina Kuustonen ja Minka-sisko "söpössä" lapsuuskuvassa, Mikko-isä murjaisee "Lapsialkoholistit"


Lue myös: Illan seksikkäin! Iina Kuustonen tyrmäsi glitterasussa - Heittää vitsiä lenkkareista ja kassista!


Syke Hätätila ma 17.06. klo 21 Liv

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»