Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Elokuvat

Voi mikä pettymys! Syke-elokuva ensi-ilta vaikeuksissa - Korona lyö nämä kapulat rattaisiin

Inka Kuustonen tähdittää Syke-elokuva: Hätätilaa, joka viimeisimmän tiedon mukaan nähdään elokuvateattereissa vuoden 2021 aikana.

17.1.2021 klo 9:00

Antti Luusuaniemi

Syke-leffan pääroolissa Iina Kuustonen. Kuva: Jani Viitala/Nelonen PR


Syke-elokuva on trilleri, jossa traumapoli kohtaa yllättävän uhan ja ajautuu kaaoksen valtaan. Elokuvassa on paljon sarjasta tuttua Sykettä, mustaa huumoria sekä samaistuttavia arkielämän teemoja. Elokuva on sarjasta itsenäinen kokonaisuus, joten se sopii myös heille, jotka eivät ole Sykettä tv:ssä seuranneet.


Tammikuulle suunniteltu Syke-elokuvan ensi-ilta siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Nelonen Median kotimaisten elokuvien päällikkö ja näyttelijä Antti Luusuaniemi kommentoi tiedotteessa näin:


-Syke-elokuva on valmis, mutta elokuvateattereita koskevien rajoitusten vuoksi sen ensi-iltapäivä joudutaan valitettavasti siirtämään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Syke-elokuva on viihdyttävä ja jännittävä trilleri, emmekä malta odottaa, että pääsemme näyttämään sen suurelle yleisölle!


Elokuvateattereissa toimitaan tällä hetkellä koronan aiheuttamassa poikkeustilanteessa. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että lippuja on myynnissä rajoitettu määrä ja näytöksissä seurueiden väliin tulee jättää tyhjiä paikkoja. Myös näytösten aloitusajat on porrastettu jonojen välttämiseksi.


Antti Luusuaniemi

Iiris (Iina Kuustonen) ja poika Niilo (Noa Tola). Kuva: Jani Viitala/Nelonen PR


Leffassa vaikeasta erosta toipuva Iiris (Iina Kuustonen) tapaa yllättäen kiinnostavan ja lohdutusta tarjoavan Antonin (Riku Nieminen). Suhde ei kuitenkaan pääse etenemään alkua pidemmälle, sillä Iiriksen poika Niilo (Noa Tola) sairastuu vakavasti.


Pojan päästyä traumapolille sairaala joutuu verkkohyökkäyksen kohteeksi. Käynnistyy trilleri, jossa juostaan aikaa ja mahdottomaksi käyviä olosuhteita vastaan.


Antti Luusuaniemi

Syke-jengi vapaalla: Johanna (Leena Pöysti) ja Max (Antti Luusuaniemi). Kuva: Jani Viitala/Nelonen PRAntti Luusuaniemi

Syke-jengi töissä: etualalla Lenita (Lena Meriläinen). Kuva: Jani Viitala/Nelonen PR


Kuustosen ja Niemisen lisäksi elokuvassa nähdään muutkin Johannan roolissa Leena Pöysti, Lenitana Lena Meriläinen ja Marleenan roolissa Tiina Lymi sekä Holopainen (Jarkko Niemi), Max (Antti Luusuaniemi), Ilmari (Matti Ristinen), Aino (Amelie Blauberg), Leevi (Valtteri Lehtinen), Marjut (Jaana Pesonen), Sonja (Iida-Maria Heinonen) ja Jesse (Sebastian Rejman). Syke-elokuvassa nähdään myös mm. Martti Suosalo, Vera Kiiskinen ja Ernest Lawson.


Elokuvan on ohjannut Toni Laine. Elokuvan tuottaa Yellow Film & TV ja sen on käsikirjoittanut Syke-sarjan luoja Petja Peltomaa.


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»