Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Huomasitko? Nyt maksutta lähes 40 uutta kanavaa katsottavana - Katso ohjeet tästä!

Pluto TV:ssä tarjolla on kymmeniä ilmaisia suoratoistokanavia sarjoille, kuten Frasier, Ryhmä Hau ja CSI Miami.

20.8.2023 klo 7:00

Pluto TV

Suoratoistokanavien suosio on vahvassa kasvussa maailmalla. Kuva: Ruutu


Suomeen rantautunut Pluto TV tuo Ruutuun kymmeniä uusia kanavia. Kaikki sisällöt ovat katsottavissa maksutta. Suoratoistokanavat toimivat samaan tapaan kuin tavalliset televisiokanavat, mutta ne vain sijaitsevat Ruudussa.


Kanavavalikoimassa omat suoratoistokanavat ovat mm. sarjoilla CSI Miami, South Park, Frasier, Ryhmä Hau, Beverly Hills 90210 sekä Star Trek: Next Generation. Suomalaisista tv-sarjoista voi katsoa mm. Sykettä, Huvila & Huussia ja Suomen huutokauppakeisaria. Mukana on myös elokuvia ja lastenohjelmia pyörittävät kanavat. Ohjelmat on tekstitetty ja lastensisällöt dubattu suomeksi.


Pluto TV:n tarjontaan pääsee klikkaamalla itsensä Ruudussa Kanavat-osioon. Kanavien katsominen on täysin maksutonta, edellytyksenä on kirjautuminen Ruutuun.


Uusien kanavien lisäksi Ruudusta löytyy maksutta mm. Nelonen, Jim, LIV ja Hero -suoratoistokanavat sekä kansainväliset uutiskanavat Deutsche Welle, Bloomberg TV ja France 24. Yhteensä Ruudussa on tarjolla yli neljäkymmentä maksutonta suoratoistokanavaa.


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»