Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Hjallis Harkimo salasi sukujuuret jopa Jolle Harkimolta:"Se on kysynyt varmaan sata kertaa, että..."

Hjallis Harkimo ja perhe saavat uutta tietoa suvustaan suositussa Sukuni salat -ohjelmassa.

27.4.2021 klo 7:00

Sukuni salat

Hjallis Harkimo, 67, on liikemies, yrittäjä, urheilujohtaja, purjehtija ja kansanedustaja. Kuva: MTV3


Hjallis Harkimo sai mahdollisuuden tutustua sukunsa tarinaan Marja Hintikan opastuksella. Hän paljastaa Sukuni salat -ohjelman etälehdistötilaisuudessa hieman hävenneensä, kuinka sivistymätön oli:

-Hävetti, kun en tietänyt suvustani mitään. Se asia tuntui kauhealta, olisi nyt tiennyt jotain näistä, mutta ei tiennyt, mies avautuu.


Hjallis Harkimo jakoi Instagramissa kuvan poikansa Leon 20-vuotissynttäreitä. Juhlimassa mukana myös mm. ex-vaimo Leena Harkimo, poika Joel Harkimo avovaimonsa Janni Hussin kanssa sekä sisko Maria Thelen ja miehensä Kenneth Thelen.Enää ei todellakaan ole näin, sillä liikemies Harkimo sai ohjelmassa laajan sukututkimuksen ja spesifejä tietoja suvustaan. Yksi erikoinen ja tärkeä löytö tuli Tallinnasta.


Harkimon sukulainen oli ollut Tallinnassa kaupungin päättävissä elämissä ja purjehtinut. Tämä liippaa hyvinkin läheltä myös Harkimon omaa elämää. Näyttäisi siltä, että jollain kummallisella tavalla toistamme esi-isiemme ja esiäitiemme elämiä.

-Kaikista erikoista oli, että hän oli tehnyt samoja asioita kuin minä, Harkimo äimistelee.


Hjallis Harkimo poikiensa Leon ja Jollen kanssa. Harkimo jakoi kuvan syntymäpäivänsä kunniaksi:Harkimolla oli aitoa jano sukunsa historiaan, ja hän lähtikin ohjelmaan oikein tietämättä, mitä tuleman piti:

-On ihan sama, mitä ihmiset ajattelee tästä. Tein tämän itseni takia, en siksi, että pääsen telkkariin.


Ohjelman kuvauksista on jo tovi. Harkimo ei kuitenkaan ole halunnut paljastaa omalle lähipiirilleen kuulemiaan tarinoita omasta suvustaan.

-Jollea (poika Joel Harkimo) kiinnostaa ihan hulluna, se on kysynyt varmaan sata kertaa, että mitä siellä tapahtui. Olen sanonut, että katsotaan kaikkien kanssa yhdessä tämä, niin sitten käydään läpi tämä yhdessä, niin saadaan paketti koko homma. Äitikään ei tiedä, nämä on ihan ufo-asioita, Harkimo selvittää.


Lue myös: Joel Harkimo kokkaili kaloripommeja, avopuoliso Janni Hussi tuskastui "Ihan persuksilleenhan se..."


Lue myös: Oho! Janni Hussi kiusoittelee videolla satulan päällä - Onko rakkaudentunnustus Joel Harkimolle?


Sukuni salat MTV3 ma klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Etälehdistötilaisuus pidetty 1/2021.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»