Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Janni Hussi kiusoittelee videolla satulan päällä - Onko rakkaudentunnustus Joel Harkimolle?

Fitness-mimmi Janni Hussi pistää sydänviestiä menemään Teflon Brothersin ja Pandoran tahtiin.

2.2.2021 klo 11:45

Suurin Pudottaja Suomi

Janni Hussi on liikunta-alan yrittäjä, juontaja, tubettaja ja mediapersoona. TV:ssä hänet on nähty mm. Suurin Pudottaja Suomi -kisassa valmentajana. Kuva: NelonenJanni Hussi on sähäkkä fitness-mimmi. Nyt hän on jakanut Instagramissa videon, josta ei menoa puutu. Hussi tykittää spinning-pyörää Teflon Brothersin x Pandoran biisin "I love you" tahtiin todellakin omalaatuisella tavalla, hyörii ja pyörii sekä laulaa laulun sanoja.


Hän kirjoittaa postaukseen viestin suurin alkukirjaimin.

-HONEY COME RIDE!!!


Kun lauseen suomentaa, se saattaa tarkoittaa joko Kulta, tule ratsastamaan tai Kulta, tule pyöräilemään...Videolla fitness-Hussilla on päällään violetti toppi ja hiukset terhakalla poninhännällä. Lopuksi Hussi tekee käsillään sydämen. Tämä kiusoitteleva video ja viesti on varmaankin suunnattu Janni Hussin rakkaalle, Joel Harkimolle.


Video saa someseuraajat riemastumaan ja julkkisnaiset hehkuttavat:

-Okei mä en selviäis tältä spinning tunnilta vammoitta!, Sara Chafak kirjoittaa sydän-emojien kera.

-Kun oot ollu karanteenissa, etkä sen jälkeen osaa päättää, et juosta, kävellä, pomppia vai pyöräillä..., toimittaja Ina Mikkola heittää.

-Hyvä Luoja!, Hanna Sumari peukuttaa.

-Ihanaa!! Mulla tulee mieleen meidän v.2000 spinning-showt Porissa, milloin yökerhoissa, milloin messuilla pantteritrikoissa. Jalkaa yli sarvien, liikettä yli satulan ja molemmin puolin ja välillä nousin käsille sarvien päällä. HUH! Saatiin varmaan spinning-kato aikaiseksi, kun porukka luuli että spinning on akrobatiaa, Rita Niemi-Manninen herää muistelemaan.


Suurin pudottaja Suomi uusinnat pyörivät Nelosella ja Livillä

Katso ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat