Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Farmi-tippuja Pastori Pike ylistää tätä Farmi-naista: "Se ei vaan ymmärrä, kuinka vahva on"

Farmi Suomi kisassa väki vähenee. Nyt lähtöpassit sai Pastori Pike.

10.5.2021 klo 10:20

Farmi Suomi

Farmilla Pastori Pike vaihtoi räppärin hommat maatalon töihin. Kuva: NelonenPastori Pike on helsinkiläinen rap-muusikko, joka lähti ei haastettuna, vaan vapaaehtoisena mukaan kaksintaisteluun. Pastori Pike valitsi lajiksi taidon ja hävisi ehkä yllättäenkin Mikael Jungerille tiukassa sahauskisassa.


Ruutu.fi videolla Pastori kertoi tunnelmistaan:

-Harmittaa lähteä kotiin, kun ei näe noita tyyppejä ehkä enää, eikä pääse tuommoiseen kuplaan, että on puhelimet ja kaikki poissa. Ei pääse näkemään niitä eläimiä, Farmin eläimiin kiintynyt Pike kertoo.


Eläinten lisäksi ikävä tulee maaseudun arkea.

-Se aamurytmi, kun heräsit ja tiesit, mitä piti tehdä. Veit eläimille vettä tai menit heti rakentamaan, piti suorittaa se tehtävä. Näitä juttuja tulen kaipaamaan ja nämä jutut tulevat harmittamaan, kun menen Helsinkiin, Pike sanoo.


Farmi Suomi

Farmissa kaksintaistelussa kohtasivat Mikael Jungner ja Pastori Pike. Kuva: Nelonen


Parhaiten kilpailun aikana Pike ystävystyi Timo Lavikaisen kanssa.

-Kaikkein läheisimmäksi tuli ehdottomasti Timo Suuri. Se oli mun isoin sensei, hän oli Batman, mä olin Robin! Kun menin farmille, en osannut oikeasti rakentaa. Kun mä olin Timon kanssa, se opetti ihan kaiken. Hän sanoi, älä tee näin, käännä se tuonne noin, naulaa tuolla tavalla. Tule tänne, älä luovuta, mieti itse, miksi haluat luovuttaa. Oli joku sellainen juttu, jota ihailin siinä miehessä suuresti. Se työmäärä, mitä Timo tekee siellä, kukaan muu ei pysty samaan, Pike ylistää.


Farmi Suomi

Farmilla Pastori Pike kiintyi eläimiin: vuohiin, lampaisiin, sikoihin, hevosiin ja lehmiin. Pike kävi hyvästelemässä eläimiä ennen lähtöään kaksintaisteluun. Kuva: Nelonen


Pike toivoo, että Timo Lavikainen ja Anni Harjunpää pääsisivät kilpailussa pitkälle.

-Anni tietää itse, että tuo on kova taistelu ja se on semmoinen mimmi, joka kestää. Sillä on kova sisu, kyllä se tulee pärjäämään. Se ei vaan ymmärrä, kuinka vahva oikeasti on. Se voi tulla kolmanneksi ihan helposti, koska se mimmi osaa yllättää, Pike arvelee.


-Voittajaksi toivon Timoa. Hän tekee oikeasti paljon töitä, se on oikeasti farmilainen ja hänestä huomaa, että hän tykkää olla siellä. Toivon voittajaksi sellaista henkilöä, joka tykkää olla siellä, eikä mieti sitä rahaa yhtään. Hänen pitää voittaa ehdottomasti ja se on Timo Suuri, Pike sanoo.Farmi Suomi

Kova kolmikko: Timo Lavikainen, Anni Harjunpää ja Pastori Pike. Kuva: Nelonen


Lue myös: Pia Nykänen täräyttää suorat sanat yhdestä Farmi-naisesta: "Ihmiset on ruvennut ärsyyntymään häneen"


Lue myös: Apua! Farmi-kisaaja saa sairaskohtauksen kesken kuvausten - "Vaadin itseltäni liikaa"


Farmi Suomi sunnuntaisin kello 19.30 Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat