Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ex-huippumalli Anne Kukkohovi hekottaa kuuman kosteasta muistosta: "Ei tarvittu pitkiä kalsareita"

Suosikkiuusinta: Anne Kukkohovin juontama Koko Suomi leipoo kuvattiin helteillä viime kesänä. Vierailevana tähtenä mm. Minttu Räikkönen.

17.1.2022 klo 10:00

Anne Kukkohovi

Anne Kukkohovi on ollut mukana Koko Suomi leipoo -ohjelmassa ensimmäisestä kaudesta asti. Mallina Suomessa ja ulkomailla työskennellyt Anne on pr- ja kauneusalan ammattilainen. Kuva: MTV3


Kaksitoista huippulahjakasta kotileipuria ottaa toisistaan mittaa Koko Suomi leipoo -ohjelmassa suosikkisarjan uudella kaudella.


Lue myös: Tiesitkö tämän Koko Suomi leipoo -kisaajista? Munkkimies, lettiguru, hassuttelija, jumppapirkko...


Tällä kaudella vieraiksi saapuvat ohjelmassa aiemmin tuomarinakin nähty Mika Parviainen sekä pikakahvin lähettiläs, Minttu Räikkönen, joka johdattelee kilpailijat kahvileivonnan pariin.


Juontajana uudella kaudella jatkaa Anne Kukkohovi. Viime kesänä kuvausten aikana oman haasteensa kilpailuun antoi luontoäiti, sillä kautta kuvattiin todellisten ennätyshelteiden keskellä.

-Tänä vuonna finaali leivottiin todella kostean kuumassa teltassa, juontaja makasi välillä selällään lattialla happea haukkaamassa ja jännitti samalla, miten tuotokset kestävät trooppiset olosuhteet. Taisi olla ensimmäinen vuosi, kun ei tarvittu pitkiä kalsareita, jotka ovat olleet vakiovaruste aiempina kesinä, juontaja Anne Kukkohovi muistelee MTV3:n tiedotteessa.


Anne Kukkohovi

Tuomareina uudella kaudella jatkavat Toni Rantala ja Markus Hurskainen sekä juontajana Anne Kukkohovi. Kuva: MTV3


Anne Kukkohovi on kilpailijoiden tukipilari sekä herkkujen vakiomaistaja. Ohjelman teon huippujuttu on Annelle päivänselvä.

-Tietenkin ohjelman teossa parasta on se, että pääsen kakkuvarkaisiin! On aika etuoikeutettua olla paraatipaikalla maistelemassa herkkuja ja vastaanottaa pientä lahjontaa matkan varrella. Koko Suomi leipoo on leppoisa ja hyväntuulinen kesäleiri, johon kuuluu helle, itikat, sadepuuskat ja tänä kesänä myös elektrolyyttijuomat, kun lämpömittari kipusi älyttömiin korkeuksiin. Talvella on aina hämmentävää muistella, miten hikikarpalot valuivat pitkin poskia ja selkää.


Lue myös: Anne Kukkohovi räväyttää rohkeilla kuvilla - Paljasta pintaa ja pitsiä - Uskaltaisitko kokeilla?


Lue myös: Anne Kukkohovi meinasi tehdä supermokan - Vappu Pimiä-sekaannus: “Luulin, että oli väärä numero.”


Koko Suomi leipoo on MTV3-ohjelmistoa. Katso jatkot MTV Katsomo.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: MTV3

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»