Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ensitreffit Janne pettyi pahasti Einoon - Edes henkilökohtainen kutsu ei kiinnostanut: "Eino ei..."

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa Janne ja Eino päätyivät eri teille.

8.2.2023 klo 8:28

Ensitreffit alttarilla 2.0

Eino ja Janne näkivät toisensa ensi kertaa hääseremoniassa, kuva otettu hääpäivänä. Kuva: MTV3


Ensitreffit alttarilla 2.0 ohjelmassa Jannen ja Einon yhteinen taival alkoi koskettavassa hääseremoniassa, jossa he pitivät toisiaan kädestä kiinni. Tätä seurasi aurinkoinen häämatka Kroatiassa.


Janne sairasteli jo häämatkalla ja hakeutui Suomessa tutkimuksiin. Hän joutui sairaalaan ja kertoi ohjelmassa mahdollisesta imusolmukesyöpäepäilystä.


Ensitreffit alttarilla 2.0

Häämatkalla Jannella ja Einolla tuntui synkkaavan ja läheisyyttäkin löytyi. Kuva: MTV3


Nyt reality on tullut päätökseensä. Jannen ja Einon yhteinen matka päättyi Jannen terveydentilan takia. Jannella oli kuitenkin lämpimiä tunteita Einoa kohtaan, hän avautuu tunteistaan näin:

-Kyllä varmasti sellaista pientä ihastusta oli. Ja jos olisin ollut terve, niin olisin varmaan halunnut yrittää ja katsoa.


Janne olisi halunnut nähdä Einoa vielä uudelleen. Hyvinkääläinen kiinteistöalan ammattilainen Janne kutsuikin teatteria harrastavan Einon katsomaan kesäteatteria Riihimäelle.


Yhteisestä teatterireissusta ei kuitenkaan tullut mitään.

-Kerroin Einolle, että mulla on varatut liput teatteriviikonloppuun, mutta Eino ei sitten tullut. Kyllä se oli mulle pettymys. Ja viimeistään siinä vaiheessa kävi ilmi, että ei tästä mitään tule. Ei tämä millään muulla tasolla kuin kaveritasolla jatku. Thats it.


Ensitreffit alttarilla 2.0

Janne ja Eino lasillisella hyvissä fiiliksissä häämatkalla Kroatian lämmössä. Kuva: MTV3


Janne kuvailee unelmakumppaninsa aikuiseksi ja kypsäksi ihmiseksi, jolla on jo oma elämä hallussa. Hän haaveilee tasapainoisesta ja toista kunnioittavasta suhteesta.

-Se tähtipöly ja sellainen, niin se joko tulee tai sitä ei tule. Ja ehkä sitä ei sitten tullut tarpeeksi. Kyllä me varmaan alkuun sitä yritettiin puolin ja toisin, Janne toteaa rauhalliseen tyyliinsä.


Ensitreffit alttarilla 2.0

44-vuotias hyvinkääläinen Janne tykkää viettää aikaa ystäviensä kanssa, laittaa rivitalonsa pihaa ja liikkua luonnossa. Hän haaveilee tasapainoisesta ja toista kunnioittavasta suhteesta. Kuva: MTV3


Janne on tyytyväinen, että uskalsi olla ohjelmassa oma itsensä:

-Ainahan sitä on ajatellut, että pitää muistaa elää täysillä. Uskaltaa ja olla oma ittensä. Se on varmaan kaikista tärkeintä, tekisi sellaisia asioita, mistä nauttii.


Ensitreffit alttarilla 2.0

Ensitreffit 2.0 tyypit yhteiskuvassa: Jape, Janne, Eino, Emma, Rene, asiantuntijat Heikki Harju ja Essi Vauras, Tiia, Tilda, Petri ja Matti. Vera ei päässyt viimeiselle illalliselle sairastumisen vuoksi. Kuva: MTV3


Entä katuuko Janne realityyn mukaan lähtemistä?

-Totta kai mä lähtisin uudestaan. Kyllähän se näin on, että harmitellaan niitä asioita, joita ei ole uskallettu tehdä. Harvemmin harmittaa joku sellainen, jonka on uskaltanut tehdä ja lähteä katsomaan, Janne toteaa viisaasti.


Lue myös: Kuinka sitten kävi? Ensitreffit alttarilla 2.0 -pareille kävi näin - Yksi pariskunta yllätti täysin!


Lue myös: Ensitreffit Janne: Syöpäepäily vei syviin vesiin “Se oli aidosti oikeesti niin, että...”


Lue myös: Mitä kuuluu nyt? Rakastunut Ensitreffit-Rene rehellisenä suhteesta Emmaan: “Ei ole koskaan ennen...”


Ensitreffit alttarilla 2.0 MTV Katsomo

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»