Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kuinka sitten kävi? Ensitreffit alttarilla 2.0 -pareille kävi näin - Yksi pariskunta yllätti täysin!

Varo sisältöpaljastuksia: Ensitreffit alttarilla 2.0 -realityssä vietetään viimeisiä päiviä kameran edessä.

30.1.2023 klo 14:13

Ensitreffit alttarilla 2.0

Ensitreffit 2.0 tyypit yhteiskuvassa ohjelman viiimeisessä jaksossa: Jape, Janne, Eino, Emma, Rene, asiantuntijat Heikki Harju ja Essi Vauras, Tiia, Tilda, Petri ja Matti. Vera ei päässyt mukaan sairastumisen vuoksi. Kuva: MTV3


Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa 10 sinkkua halusi löytää rakkauden ja puolison. Toisilleen heidät oli valinnut asiantuntijat Essi Vauras ja Heikki Harju.


Parit kohtasivat ensimmäisen kerran alttarilla. Tämän jälkeen he lähtivät häämatkalle ja muuttivat yhteiseen kotiin. Kipinän syttyminen tai syttymättömyys aiheutti tunteiden aaltoilua. Yhteisasuminen ja arki toi monenlaisia mutkia matkaan. Nyt ohjelma on tullut päätökseen ja on aika paljastaa, miten pareille kävi.Ensitreffit alttarilla 2.0

Emma ja Jarkko. Kuva: MTV3


Emma ja Jarkon tiet eriytyvät jo hääpäivänä. Emma näki Jarkon ensimmäisen kerran alttarilla ja järkyttyi tajuttuaan, että Jape oli Temptation Island -realitystä tuttu tyyppi.


Ensitreffit alttarilla 2.0

Tiia ja Petri. Kuva: MTV3


Tiia oli laittanut peliin kaikkensa ja Petri ei. Petri uppoutui työntekoon ja Tiia ei saanut miehestä oikein mitään irti. Heillä meni kuitenkin mukavasti yhdessä ja huumoria löytyi, mutta romanttista kipinää ei. Pariskunta ei jatkanut matkaa yhdessä.


Ensitreffit alttarilla 2.0

Matti ja Vera. Kuva: MTV3


Vera ja Matti kokivat hankaluuksia heti alusta asti. Vera viljeli ronskeja vitsejä ja kaksimielisyyksiä, Matti oli hillitympi. Veran mielestä pariskunta oli liian erilainen, hänellä oli jo lapsi ja vakiintunut elämä - Matti oli opiskelija. Romanttista läheisyyttä ei löytynyt.


Ensitreffit alttarilla 2.0

Janne ja Eino. Kuva: MTV3


Janne ja Eino vaikuttivat oikein ilahtuneilta toisiinsa hääpäivänä. Pari suuntasi häämatkalle Kroatian lämpöön ja suudelmia vaihdettiin. Jannella alkoi sairastelukierre ja jossain vaiheessa romanttinen kipinä lakkasi. Pariskunta on tällä erää kaveruksia.


Ensitreffit alttarilla 2.0

Tilda ja Rene. Kuva: MTV3


Tilda ja Rene viehättyivät toisistaan hääpäivänä ja Rene jopa räppäsi morsiamensa muodoista. Häämatkalla pariskunta vietti laatuaikaa yhdessä, mutta kaikki ei sujunut kuin tanssi. Arki Suomessa ei sujunut ja Rene muutti pois yhteisestä asunnosta. Pari palasi kuitenkin yhteen, mutta loppujen lopuksi suhde ei toiminut.


Ohjelman viimeisessä jaksossa Rene tiputti uutispommin. Hän kertoi tapailleensa toista Ensitreffit-morsianta, Emmaa. Ohjelman kuvausten aikaan Rene ja Emma seurustelivat ja Tildalla oli uusi miessuhde.


Lue lisää: Shokki! Rene tiputti pommin - Salasuhde toisen Ensitreffit-naisen kanssa:"Meillä on intohimoinen..."


Lue lisää: Ensitreffit Vera tykittää seksipuheilla - Matti antaa takaisin: "Kyllähän se munakin sitten aina..."


Lue lisää: Ensitreffit Eino tekee vaikean päätöksen Janne-sulhon poistuttua: "Koska tilanne on sellainen..."


Ensitreffit alttarilla 2.0 Avalla torstaisin uusin jaksoin, MTV Katsomossa maanantaisin uudet jaksot.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»