Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ensitreffit alttarilla: Jätetty Assi saa kritiikkiä Oton touhuista: "Rakkaudessa vaikeeta, jos..."

Varo sisältöpaljastuksia: Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmesta parista yksi on heittänyt hanskat jo tiskiin.

2.11.2022 klo 11:10

Ensitreffit alttarilla Assi

Saksasta kolme vuotta sitten muuttanut Assi ja voimalaitosoperaattorina työskennellyt Otto menivät naimisiin Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Kuva: MTV3Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmesta parista yksi on jo heittänyt hanskat tiskiin. Assin ja Oton avioliitto ei näyttäisi jatkuvan, sillä Otolla ei ole kehittynyt romanttisia tunteita Assia kohtaan.


Assi on kertonut ohjelmassa viehättyneensä Otosta sekä ulkoisesti että sisäisesti. Hän on kokenut myös fyysistä vetovoimaa. Otto on tunnustanut olevansa rauhallisempi läheisyyden suhteen.Ensitreffit alttarilla Assi

Assi ja Otto pääsivät häämatkalle romanttiseen Pariisiin. Kuva: MTV3


Moni tv-katsoja on voinut ihmetellä Oton toimintaa ja pohtia, onko mies todella yrittänyt kaikkensa toimivan parisuhteen eteen. Samoilla linjoilla on myös Assin hyvä ystävä Iina.


Uudessa jaksossa Assi prosessoi tilannetta ystävänsä kanssa puhelimessa.

-Kyllä sen ymmärrän, että sehän on se asia, ne tunteet, johon asiantuntijatkaan ei voi vaikuttaa. Mutta eihän tässä nyt hirveän kauan ole ollut teillä vielä aikaakaan. Vähän semmonen, että oliko toi nyt sitten tossa?, Iina-ystävä kritisoi.


-Näin ulkopuolisena en teidän välisiä keskusteluja kuule, niin omaan korvaan kuulostaa siltä, että aika helpolla heittää hanskat kehään. Tai tuntuu vähän semmoselta luovuttamiselta hänen suunnastaan, Iina analysoi.


Ensitreffit alttarilla Assi

Otto ja Assi ottavat läheisyyttä häämatkalla Pariisin taivaan alla. Kuva: MTV3


Kaasona häissä toiminut ystävä jatkaa puhelimessa:

-Hänellä on varmasti omat syynsä, mutta eihän toi nyt ihan niinku sitä ollut, mistä hääpäivänä puhuttiin puheissa ja muussa. Että ehkä se yrittäminen jäi nyt vähän sitten lyhyeen.


Assi perkaa omia tunteitaan:

-Olisin toivonut tosiaan enemmän sitä aikaa tutustua rauhassa. Se mahdollisuus, joka tässä prosessissa olisi ollut erilaista kuin ehkä normaalissa deittailumaailmassa. Sitä mahdollisuutta ei täysin hyödynnetty, että voitiin tutustua.


Ensitreffit alttarilla Assi

Otto ja Assi viettivät kesällä yhteistä aikaa mm. golfaten, tässä he viettävät juhannusta toistensa seurassa Rantasalmella. Kuva: MTV3


Iina ystävä on näkemys tähän:

-Eihän se missään ihmissuhteessa parissa viikossa, harvoin siinä tietää paljoakaan. Voi olla rakkaudessa vaikeeta, jos parissa viikossa pitäisi syntyä. Ehkä hänelläkin joskus, en tiedä. Pääasia, että olette puhuneet ja teillä on asiantuntijat. Yleensä käsittelet nämä asiat järkevästi.


Assi paljastaa ohjelmassa olevansa pettynyt, mutta tehneensä kaikkensa:

-Mun osalta ei ole mitään tehtävissä, tavallaan kaikkeni olen tähän asti tehnyt. Kun se viesti hänen suunnaltaan on tällainen, niin tavallaan myös itsellä toivo sammuu, Assi tilittää.


Ensitreffit alttarilla Assi

Pariskunta on saanut apua myös Ensitreffit-asiantuntijoilta ohjelman aikana, tässä mukana seksuaaliterapeutti Tapani Alanen. Kuva: MTV3


Iina-ystävä löytää pettyneelle Assille oikeat, lohduttavat sanat:

-Kyllähän siitä jää paljon käteen, ei se tarkoita ollenkaan niin, että kaikki olisi hukkaan heitettyä. Päinvastoin, siellä on kuitenkin kultareunus kaikessa.


Lue myös: Ensitreffit alttarilla: Otto ja Assi avautuvat läheisyydestä: "Olen aika fyysinen ihminen ja..."


Lue myös: Ensitreffit alttarilla: Otto ja Assi hörppivät viiniä - Otto harmistuu Assin reaktiosta: "Mikä..."


Lue myös: Ensitreffit alttarilla: Otto tilittää harmissaan: "Assi muutti tänne ja sitten mulla napsahti..."


Ensitreffit alttarilla MTV3 ti klo 21.00 ja MTV Katsomo

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat