Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ensitreffit alttarilla: Otto tilittää harmissaan: "Assi muutti tänne ja sitten mulla napsahti..."

Varo juonipaljastuksia: Ensitreffit alttarilla -pariskunnat saapuvat häämatkalta takaisin koto-Suomeen.

22.9.2022 klo 10:38

Ensitreffit alttarilla Assi

Assi ja Otto menivät naimisiin Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Kuva: MTV3Tuore aviopari Otto ja Assi matkasivat häämatkalle romanttiseen Pariisiin Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. He kävivät Eiffelin tornissa ja kiersivät Ranskan pääkaupungin nähtävyyksiä. Pariskunta näytti viihtyvän toistensa seurassa erittäin hyvin.


Suomeen palattuaan pariskunta jatkaa toisiinsa tutustumista. Assi lähtee vierailulle Oton luokse Valkeakoskelle.

-Odotan sitä, että päästään kunnolla asumaan yhdessä. Se on sitä, mitä olen odottanut kaikkein eniten, Assi kertoo bussissa matkalla kohti Oton kotia.


Ensitreffit alttarilla Assi

Assi ja Otto pääsivät häämatkalle ehkä yhteen maailman romanttisimmista kaupungeista, Pariisiin. Kuva: MTV3


Otto odottaa Assin tapaamista ja hän on tyhjentänyt kokonaisen kaapin valmiiksi vaimon vaatteille. Olosuhteet ovat valmiit Assin pitempäänkin asumiseen.

-Odotan kaikkein eniten sitä, että aamulla voi herätä toisen vierestä. Ja sitten illalla kun työt on päättyneet, on seuraa ja voidaan yhdessä tehdä kaikkea, Assi suunnittelee.


Ensitreffit alttarilla Assi

Valkeakoskella tyttärensä kanssa asuva 35-vuotias Otto on työskennellyt voimalaitosoperaattorina. Hän on valmistunut personal traineriksi. Kuva: MTV3


Pariskunta viettää mukavaa kesäpäivää yhdessä toisiinsa tutustuen ja mm. kasveja parvekkeelle istutellen. Iloinen tunnelma kuitenkin vaihtuu toiseen.


Otto kertoo ikävästä tilanteesta yksin videopäiväkirjassa:

-Rakas päiväkirja. Mitä on tapahtunut häämatkan jälkeen. Kerettiin päivä viettää tässä yhteiseloa. Assi muutti tänne ja sitten mulla napsahti miesflunssa. Naurettiinkin sitä tuossa Assin kanssa, että kuinka sattuikin. No, sehän oli itse asiassa tuliainen Pariisista, elikkä korona sieltä tuli. Kalsareillani pyörinyt kotona, tukka pystyssä ja parta ajamatta, Otto tilittää.


Ensitreffit alttarilla Assi

36-vuotias Assi palasi Suomeen kolme vuotta sitten asuttuaan yli 10 vuotta Saksassa. Assi on opiskellut henkilöstöjohtamista ja kielitieteitä, hän on työskennellyt kasvuyrityksessä henkilöstöpäällikkönä. Kuva: MTV3


Assi jättää koronaan sairastuneen Oton ja lähtee takaisin Helsinkiin.

-Tottakai harmittaa, että nyt tässä meidän suunnitelmat meni uusiksi. Nyt odotellaan rauhassa, että Otto parantuu. Nyt huomaa, että kun on viettänyt aikaa erilläään, niin kaipaa toisen ihmisen seuraa. Odotan kovasti, että nähdään Oton kanssa taas näkemään, kun hän paranee, Assi kertoo ohjelmassa.


Otto filosofoi videopäiväkirjalle:

-Tällainen alku tässä on nyt ollut. Ehkä tämä oli hyvä palautus maanpinnalle, että tämä on elämää.


Tutustu tästä ohjelman tyyppeihin: Ou nou! Uusi Ensitreffit alttarilla pettymys faneille? Vähemmän häitä, vähemmän draamaa, vähemmän...


Lue myös: Ensitreffit alttarilla -vauva! Niina avautuu raskauden loppumetreillä: "Asenne ehkä..."


Ensitreffit alttarilla MTV3 ti klo 21.00 ja MTV Katsomo

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat