Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Christoffer Strandberg sai ikävän jouluyllärin: “Se oli eka kerta, kun rouva päätti tällaista!"

Suosikkiuusinta: Valma-koira järjesti Christoffer Strandbergille ja Janne-puolisolle yllätyksen.

24.12.2019 klo 10:00

Christoffer Strandberg

Christoffer Strandberg on voittanut Tanssii Tähtien Kanssa -kisan ja hän juontaa Putous-viihdeohjelmaa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Christoffer Strandberg on syöksynyt suomalaisten suosioon Putous-hahmoillaan, kuten Nöpö-Felix ja Barbi de Voro. Mies sai suomalaiset liikuttumaan Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa, jonka täyspotin hän lunasti parinsa Jutta Heleniuksen kanssa.Kameleontti-Strandberg osoittautuu oikeaksi jouluihmiseksi.

- Joulu on mulle perinteitä täynnä! Olen melko konservatiivinen ihminen, mitä tulee perinteiseen ja joulu on tosi tärkeä perhejuhla. En ole vielä tähän 30 vuoteen viettänyt jouluaattoa erossa mun perheestä. Olen aina äidin, isän, veljen ja sitten laajemman suvun kanssa, Strandberg kertoo v.2019 haastattelussa.


Lue myös: Näin Christoffer Strandberg vastaa uteluun Tanssii Tähtien Kanssa juontopestistä: "Tässä on ihan..."


Christoffer Strandberg

Christoffer Strandberg ja Tanssii Tähtien Kanssa -pari Jutta Helenius. Kuva: MTV3


Strandbergin mielestä joulunajan hiljentyminen on tärkeää hektisessä elämässä, kuten myös jo poismenneiden muistaminen.

- Ikävä perinne on käydä haudalla, koska mun äidin vanhemmat oli tosi tärkeä osa joulua. Suku kokoontui heidän ympärilleen. Nyt heitä ei enää ole, mutta heidän muisto ja perinne elää vahvasti meidän mukana.


Joulupukki on lapsillle pyhä asia, joulupukkihan tuo lahjat. Strandberg kertoo hauskan sattumuksen omasta lapsuuden joulustaan.

- Uskoin joulupukkiin! Tämä on huvittavaa, että minä sanon tämän, mutta yhtenä vuotena joulupukilla oli kynsilakkaa ja konservatiivinen 5-vuotias Christoffer totesi “ei joulupukilla voi olla kynsilakkaa, se on naisille!” Olin erittäin hämmentynyt tästä drag-pukista. Nykyään sallisin joulupukille kynsilakan, Strandberg hörähtää.


Christoffer Strandberg

Strandberg on esiintynyt drag queen -artistina ja hänet on Miss Drag Queen vm 2013. Kuvassa Putous-sketsihahmo Barbi de Voro. Kuva: MTV3.


Strandberg ydinperheeseen kuuluu Janne-puolison lisäksi Valma-koira, joka tuo oman ilonsa jouluun. Tosin koiruli osaa järjestää tarvittaessa myös lisädramatiikkaa.

- Yhtenä jouluna hän piti huolta, että hänet todellakin huomioitiin. Valma oli ollut omatoiminen ja avannut omansa ja muunkin perheen lahjat. Siellä oli lahjapaperia koko olohuone täynnä, mutta onneksi ei tullut eläinlääkärikeikkaa. Se oli hiffannut omat lahjansa ja siellä oli kyllä muutama suklaapakettikin, ja mietittiin, että joutuuko viemään koiran vatsalaukuntyhjennykseen. Mutta opimme tästä, että Valmaa ei voi jättää lahjapakettien kanssa kotiin. Se oli eka kerta, kun rouva päätti tällaista tehdä!


Christoffer Strandberg nähdään Putouksen uudella kaudella MTV3:lla v. 2022.


Lue myös: PUTOUS-JULKISTUS: 4 uutta ja 3 vanhaa kasvoa mukana - Katso tästä uudet Putous-näyttelijät!

Lue myös: Christoffer Strandberg sanoi ei tosi-tv:lle: “En halua olla julkisuudessa vain julkisuuden takia”


Katso kaikki tv-ohjelmien lähetysajat kätevästi Telsu.fi


Juttu on suosikkiuusinta, ja se on julkaistu ekan kerran v. 2019. Juttuun lisätty uusi Putous-kausi sekä juttulinkit.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat