Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Chisu tahkoaa Jori-rakkaan kanssa musaa - Muutos voi olla iso pettymys faneille kieliasian takia

Vain elämää -ohjelmassa Chisu kertoo isosta uramuutoksestaan.

10.11.2021 klo 17:00

Chisu

Christel ”Chisu” Martina Roosberg (os. Sundberg) säveltää, sanoittaa, sovittaa ja tuottaa esittämänsä kappaleet. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Chisu on palkittu taiteilija, jonka hittibiisejä ovat mm. Mun koti ei oo täällä ja Baden-Baden. Chisu on tehnyt musiikkia myös muille artisteille, kuten Antti Tuiskulle, Tarja Turuselle, Cristal Snowlle, Laura Närhelle ja Vesa-Matti Loirille.Chisu kertoo isoja uutisia Vain elämää -ohjelmassa. Monipuolinen taiteilija on lopettamassa soolouransa. Artisti paljastaa miettineensä jo kauan yhteistä projektia miehensä Jori Roosbergin kanssa.

-Tää on mennyt aika pitkälle tämä pohdinta, mun ja Jorin tulevaisuuden suunnitelmat… Mä olen päättänyt, että isosti aion nyt jäädyttää sooloartisti-Chisun ja katsoa, mitä me Jorin kanssa yhdessä tehdään. Ja totta kai mahdollisesti jotain muuta kuin olla se keikkaileva artisti, Chisu paljastaa ruutu.fissä.


Chisun mies on tuottaja Jori Sjöroos. Chisu jakoi kesällä Instagramissa yhteiskuvan miehensä ja Mariskan kanssa:Vain elämää -artistit ottavat ison uutisen vastaan hämmentyneen rauhallisesti. Suvi Teräsniska haluaa tietää, onko heillä suunnitelmissa lähteä maailmalle.


Roosbergit ovat miettineet tätäkin vaihtoehtoa, sillä Chisu vastaa näin:

-On meillä, mutta se ei ehkä ole sellainen, että me mennään bändinä valloittamaan maailmaa. Ehkä enemmän, että me ei jätetä käyttämättä niitä mahdollisia potentiaaleja, mitä jossain mahdollisesti on… Sitä ei ainakaan tule tapahtumaan.


Lue myös: Chisu paljastaa erityissuhteen Tuure Kilpeläisen vaimoon: “Manuelan äiti ja mun äiti ovat..."Chisu

Chisun päivää vietetään Vain elämää -ohjelmassa pe 12.11. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Chisu on tehnyt vahvoja, suomenkielisiä sanoituksia, mutta nyt saamme jättää niille hyvästit.

-Mulla on vahvasti se olo, että en kyllä todella pitkään aikaan tule tekemään artisti Chisuna hirveästi suomenkielistä musiikkia. Nyt on aika uuden seikkailun.


Artistien nostaessa maljan laulaja, lauluntekijä paljastaa, että nyt eletään jo jatkoajalla:

-Kiitos niin paljon, olen niin onnellinen. Tämä ei ollut mitenkään itsestään selvää, että mä edes tulen olemaan täällä tällä kaudella. Mun piti lopettaa jo viime syksynä, Chisu paljastaa.


Lue myös: Chisu paljastaa erityissuhteen Tuure Kilpeläisen vaimoon: “Manuelan äiti ja mun äiti ovat..."


Vain elämää Nelosella ja Ruudussa perjantaisin klo 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat