Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Chisu paljastaa erityissuhteen Tuure Kilpeläisen vaimoon: “Manuelan äiti ja mun äiti ovat..."

Suosikkiuusinta: Monilahjakas taiteilija Chisu oli yksi Vain elämää -ohjelman tähdistä.

16.10.2021 klo 8:00

Vain elämää

Christel ”Chisu” Roosberg säveltää, sanoittaa, sovittaa ja tuottaa esittämänsä kappaleet. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Chisu on palkittu taiteilija, joka muistetaan mm. hittibiiseistä Mun koti ei oo täällä ja Baden-Baden. Chisu on tehnyt musiikkia myös muille artisteille, kuten Antti Tuiskulle, Tarja Turuselle, Cristal Snowlle, Laura Närhelle ja Vesa-Matti Loirille.


Nyt monipuolinen artisti on mukana Vain elämää -leirillä monenkirjavan artistijoukon kanssa sekä oman taustatiiminsä tekemien vaate- ja meikkivalintojen kanssa.


Mikä Vain elämää -leirillä oli parasta?

- Kyllä mä sanon, että oli parasta hengata artistien kanssa, kuunnella hienoja esityksiä ja vähän pukeutua ja laittaa erilaisia meikkejä ja lookeja. Musa ykkösenä!


Oliko meikki ja look tarkoin mietitty?

- Oli kyllä. Mulla on meikki/hius/vaatetiimi. Mikko Vainio ja Miika Kemppainen ovat kampaaja ja meikkaaja. Mert Otsamolta sain ihania asuja. Sain monelta suomalaiselta toimijalta vaatteita.


- Kävin pienessä meikissä aamulla, ihan vähän silmän alle puuteria laitettiin. Aamun eka tunti meni iisillä meikillä, huulipunaa ja hiuslakkaa kului. Meikkaaja Raili Hulkkosen kanssa sai jutella ja huokailla, jos vähän väsytti.


Vain elämää

Chisu tunnelmoi Anssi Kelan päivänä Jenni Vartiaisen kanssa Satulinnassa. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Oletko tullut läheiseksi tai jopa ystävystynyt jonkun kanssa ohjelman aikana?

- Manuela Boscon synttäreillä olin Anssi (Kela) ja ABREUn kanssa. Oli niin ihana nähdä pitkästä aikaa. Tunsin ennakkoon Suvin (Teräsniska) ja Tuuren (Kilpeläinen) ja Anssin, mutta oli monta, joita en ollut tavannut aiemmin.


- Oltiin itseasiassa Manuelan kanssa tarhakavereita, kun asuttiin Mikkelissä. Oltiin samassa päiväkodissa ja oltiin bestiksiä. Kun muutin Helsinkiin, niin ei oltu enää toistemme kanssa tekemisissä. Manuelan äiti ja mun äiti ovat parhaita kavereita.


Manuela Bosco jakoi Instagramissa vauvauutisen. Hänelle ja Tuure Kilpeläiselle on tulossa perheenlisäystä keväällä.Mikä on ollut elämässäsi merkittävin näkemäsi keikka, miksi?

- Me käytiin katsomassa Rosaliaa just ennen koronan alkua 2019 talvella Barcelonassa. Käytiin itse asiassa katsomassa se kaksi kertaa, kun missattiin keikan alku, kun lentokone oli myöhässä.


Mikä oli lapsuutesi ihanneammatti, miksi halusit isona?

- Halusin olla aerobikkaaja, aerobic-ohjaaja tai elokuvasäveltäjä ja kapellimestari. Ihailin Michael Jacksonia ja halusin olla tanssija. Nyt kun tietää pedofilia syytökset, on hieman vaikea suhtautua häneen. Hän oli iso ja ainoa artisti, jonka kuvilla teippasin seinäni täyteen.


- Nyt saan tanssia, jos haluaa. Kysyin tyttäreltäni, tuleeko hänestä isona tanssija. Hän sanoi, että äiti mä oon jo. Ja siinä hän oli oikeassa.


Vain elämää

Chisu vetää näyttävällä disco-sykkeellä Satulinnassa. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Chisu on naimisissa tuottaja Jori Roosbergin kanssa. Pariskunta otti avioiduttuaan käyttöönsä sukunimen Roosberg, joka on yhdistelmä miehen sukunimestä Sjöroos ja Chisun sukunimestä Sundberg. Chisulla on tytär ex-liitosta Mikki Kuntun kanssa.


Lue myös: Anssi Kela sai kirurgilta pysäyttävän diagnoosin: "Oli millin päässä, että sä et halvaantunut"


Lue myös: Suvi Teräsniska murtuu kyyneliin, avioliitto kriisissä: ”Ollaan molemmat hakeuduttu terapiaan”


Vain elämää Ruudussa

Katso ohjelma-aikoja Telsu.fi


Juttu on suosikkiuusinta ja se on julkaistu ekan kerran 10/2021.

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»