Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Apu: Olga Temonen yllättävän rehellisenä "seksihommista": "Onko kukaan katunut, että on..."

Olga Temonen on naimisissa Tuukka Temosen kanssa.

11.8.2023 klo 15:43

Olga Temonen

Olga ja Tuukka Temonen ovat olleet mukana Tuttu Juttu Showssa, jakso nähtävissä MTV Katsomossa. Kuva: MTV3


Näyttelijä, tuottaja Olga Temonen asuu miehensä ohjaaja, elokuvantekijä Tuukka Temosen kanssa maaseudulla Iitissä vanhassa puutalossa. Temosilla on kolme lasta, sijoitustytär, lukuisia eläimiä sekä muutama vuosi sitten avattu Pitseria Rehtori.


Olga Temonen on antanut Apu-lehdelle haastattelun, jossa hän avaa mm. pariskunnan suhdetta.


Temoset ovat olleet yhdessä jo pian 20 vuotta. Siinä ajassa on tullut jo kokemusta, miten pitkässä parisuhteessa pysyy kipinä tallella.

-Pitkän parisuhteen kulmakiviä on monta. Yksi tärkeimmistä on varmasti se, että meillä on vetovoimaa toisiamme kohtaan. Jos seksuaalinen vetovoima katoaa, sinulla voi olla syvä ystävyys, mutta ei enää parisuhdetta, Temonen avaa Apu-lehdelle.


Olga ja Tuukka Temonen ovat pitäneet yhtä jo 20 vuotta. Kuva lainattu Olga Temosen Instagram-tililtä, katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Temosella on vinkki, miten suhteessa saa pidettyä kipinän yllä.

-Ei aina sano, että nukuttaa ja päätä särkee. Vaikka ei huvittaisi, onko kukaan katunut, että on alkanut hommiin, Olga Temonen kertoo Apu-lehden haastattelussa.


Pariskunta tapaa paljon ihmisiä omassa työssään ja osa heistä voi aiheuttaa mielenkiintoa.

-Olemme tosi avoimia ja juttelemme kaikesta. Jos tapaan viehättävän miehen kuvauksissa, kerron Tuukalle - ja toisinpäin. Suoruus on iso muutos minulle, entiselle mustasukkaiselle ihmiselle. Kun sanoittaa toiselle ääneen tunteitaan, asia lakkaa olemasta ongelma. Hauskuus ja kepeys myös vaikuttavat varmasti siihen, että silloin oikeaa ihastumista ikään kuin hylkii.


Temosilla on kotitalon ja farmin vieressä oma Pitseria Rehtori, kuva lainattu Olga Temosen Instagram-tililtä:Yhdeksi suhteen keston salaisuudeksi Olga Temonen kertoo Apu-lehdelle, että heillä on hirveän hauskaa keskenään.

-Meillä on ihana perhe ja huippusympaattiset lapset, joilla on hyvä huumorintaju. Meillä on vielä se ihana elämänvaihe, että lapset haluavat olla kotona. Kuka siitä kaipaisi pois?


Kaikessa tämä aviopari ei kuitenkaan ole samaa mieltä. Monista asioista he ovat reilusti eri mieltä.

-Meillä on todella viha-rakkaussuhde, se pitää kipinän yllä. Minusta se on hyvä asia. Ja joihinkin asioihin ei vain löydy ratkaisua. Siinä kohtaa on tärkeää kunnioittaa toisen erilaisuutta. Sen kanssa voi elää, sillä loppujen lopuksi meidän rakkaus on aina suurempi kuin asiat, joista olemme eri mieltä, Temonen kertoo Apu-lehdelle.


Paljastus: Olga Temonen pelkäsi Kape Aihista kuvauksissa: "Herrajumala, kun hän oli niin..."


Paljastus: Olga Temonen jakoi kuvan koko perheen sähkön säästötalkoista - Some riehaantui: "Aamut +7-8..."


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: apu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»