Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Paljastus: Olga Temonen pelkäsi Kape Aihista kuvauksissa: "Herrajumala, kun hän oli niin..."

Olga Temonen on yksi MasterChef VIP julkkiskisaajista. Temosen kisa alkoi heti hienosti voitolla.

3.3.2021 klo 8:50

MasterChef VIP

Olga Temonen kokkaa kotona käytännössä kasvisruokaa. Hän suosii ekologista ja eettistä ruokaa. Kuva: MTV3


Olga Temonen tunnetaan parhaiten näyttelijänä, mutta hän toimii myös tuottajana miehensä muusikko-ohjaaja Tuukka Temosen tuotantoyhtiössä. Temonen on yksi MasterChef VIP-kisan julkkiskisaajista.


Ohjelman etäpressissa näyttelijä-tuottaja-suurperheen äiti paljasti jännittäneensä erityisesti yhtä tuomaria.

-Kape (Aihinen) on tosi pelottava. Ollaan tavattu aiemmin ja hän ei ole pelottava ihminen lainkaan. Mutta kuvauksissa hän oli tosi kovis. Olin jo ajatellut, että onneksi siellä on kiva Kape, mutta hän olisikin tosi viilee. Ekat pari jaksoa olin ihan herrajumala, kun hän oli niin kovis. Mutta ehkä Kapea vaan jännitti!, Temonen analysoi.MasterChef VIP

Olga Temonen voitti ekan MasterChef-kisan jälkkärillä, jossa oli fenkolijäätelöä ja suklaakakkua. Kuva: MTV3


Ruoka on lähellä Olga Temosen sydäntä ja hän onkin julkaissut muutaman ruokakirjankin. Oliko kisa helppoa kuin heinänteko?

-Ei todellakaan. Just mietin, että mitä minä siellä kokkailin, niin ehkä yksi ruoka oli sellainen, jota olen tehnyt aikaisemmin. Kaikki se, mitä kuvittelee osaavansa ja mitä normaalisti tekee, niin mitkään lait ei päde.


-Huomasin leikkiväni huippukokkia ilman minkäänlaista osaamista. Mä vain juoksin ja tein jotain käsittämätöntä päästäni. Toki teen paljon ilman reseptiä, mutta en tiedä, mitä siellä oikein tapahtui. Jälkeenpäin olen ajatellut, että olisi ehkä pitänyt tehdä oikeasti niitä ruokia, joita oikeasti teen ja joista tykkään. Mutta tein enemmän ruokia, joista ajattelin, että tuomarit tykkää, Temonen paljastaa.


MasterChef VIP

Olga Temonen näytteli Sebastian Rejmanin kanssa Aika jonka sain -elokuvassa kilparatsastajaa, joka halvaantui onnettomuudessa ja palasi hevosen selkään pararatsastajana. Kuva: MTV3


Temoset asuvat maalla parin kolmen lapsen kanssa. Jäikö mitään ruokia, joita voisi arjessa käyttää lapsiperheessä?

-Kuvausten aikana olin kotona täynnä tarmoa ja innostusta ruoanlaittoon. Kokemus opetti, että on paljon asioita, joita en ole koskaan tehnyt itse. Mun ruokamaailma on vähän trendikkäämmän 80-vuotiaan mummon. Teen tosi perusruokia ja olen ihme perinnekokki. Se oli avartavaa, mitä kaikkea voisi kokeilla. Kyllä meille on tullut ohjelman myötä uusia raaka-aineita ja ruokia, Temonen kertoo.


MasterChef VIP MTV3 ti klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»