Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Aku Hirviniemen ex-Niina Lahtinen ohjaa uuden Putous-kauden - Mitkä on uudet sketsihahmot?

Edellinen Putous nähtiin rapiat kolme kuukautta sitten, nyt alkaa 11. tuotantokausi.

15.3.2019 klo 10:00

Putous

Putous-tiimi. Ylärivissä: Christoffer Strandberg, Mikko Penttilä, Terhi Suorlahti, Roope Salminen, Mikko Virtanen, Ernest Lawson, alarivissä Jenni Kokander, Helmi-Leena Nummela. Kuva: MTV3.


Lauantai-illoissa on luvassa putousmaista menoa, kun esiintyjäkaarti päästetään irti. Kansa rakastaa erityisesti sketsihahmoja, ja mielenkiinnolla jo kodeissa odotellaan, mitä mahtaa olla tulossa. Viime kausi onkin tuoreessa muistissa, sillä edellisen kauden viimeinen lähetys nähtiin rapiat kolme kuukautta sitten.


Tällä kaudella ohjaajan kapulan nappaa itselleen Niina Lahtinen. Lahtisella on mielenkiintoinen kytkös Putoukseen, sillä ex-putouslainen, Aku Hirviniemi, on Lahtisen ex-mies. Hirviniemi tuli kaikille suomalaisille tunnetuksi rakastetuilla Putous-sketsihahmoillaan, oli mm. Marja Tyrniä, Timo Hartikaista, Usko Eevertti Luttista, Samppa Linnaa.... Lahtinen ja Hirviniemi erosivat v. 2016, mutta olivat yhdessä Hirviniemen ollessa mukana ohjelmassa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta.Putous

Nina Lahtinen tekee monipuolista uraa, hän mm. ruotii uutisia Hyvät ja huonot uutiset -viihdeohjelmassa. Kuva: Nelonen Media.


Niina Lahtinen tunnetaan niin näyttelijänä kuin käsikirjoittajana. Hänen ansioluettelostaan löytyvät mm. Siskonpeti ja Yle Leaks. Hyvät ja huonot uutiset -paneeliohjelmassa Lahtinen tunnetaan räväköistä esilletuloistaan.


Putouksen esiintyjäkaarti kokee tälläkin kaudella muutoksia, vaikka moni sinipaita on kymppikaudelta tuttu. Mukana ovat viime kaudelta tutut Roope Salminen, Mikko Penttilä, Terhi Suorlahti, Ernest Lawson, Helmi-Leena Nummela ja Christoffer Strandberg. Uutena tulokkaana joukkoon liittyy Mikko Virtanen ja paluun Putous-porukkaan tekee Jenni Kokander.


Putouksen 11. tuotantokausi alkaa la 16.3. klo 19.30.

Katso lisää Putous ohjelma-aikoja Telsu.fi


Hyvät ja huonot uutiset maanantaisin Nelosella klo 20.

Katso lisää Hyvät ja huonot uutiset ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»