Reseptit
Tiramisu
Tiramisu on klassinen italialainen jälkiruoka. Mamma mia, mikä herkkupala!
![Tiramisu](/reseptit/resepti_m/5c936c24a5d5a-136.jpg)
8 hVuoka
Ainekset
- 2 ½ dlespressoa
- 2 ½ rklmarsala-viiniä
- 2munaa
- 2 dlsokeria
- 500 gmascarpone-juustoa
- 200 gsavoiardi-keksejä
- Pinnalle:
- ¼ dl kaakaojauhetta
Valmistus
- Keitä espresso ja anna sen jäähtyä. Mausta kahvi marsala-viinillä.
- Erota kananmunan keltuaiset valkuaisista. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
- Lisää sokeri keltuaisten joukkoon ja vaahdota. Sekoita keltuaisvaahtoon mascarpone-juusto. Lisää joukkoon valkuaisvaahto kevyesti nostellen.
- Kasta puolet kekseistä yksitellen maustettuun kahviin ja asettele ne vuoan pohjalle sokeripuoli ylöspäin. Levitä päälle puolet juustoseoksesta. Levitä toinen keksikerros ja päälle juustoseos.
- Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia, mielellään yön yli. Siivilöi pinnalle kaakaojauhetta juuri ennen tarjoilua.
Katso myös
![Kinuskikakku](/reseptit/resepti_s/kinuskikakku.jpg)
![Churrot](/reseptit/resepti_s/6017e830f22d1-360.jpg)
![Donitsit](/reseptit/resepti_s/602e2cb77e523-369.jpg)
![Letut](/reseptit/resepti_s/5c63c599a002a-43.jpg)
![Lettutaikina](/reseptit/resepti_s/lettutaikina.jpg)
![Persikkarahka](/reseptit/resepti_s/persikkarahka.jpg)