Reseptit
Hedelmä-juustosalaatti
Hedelmä-juustosalaatti on mitä mainioin keiton ja suolaisen leivonnaisen kaveri.
![Hedelmä-juustosalaatti](/reseptit/resepti_m/hedelma-juustosalaatti.jpg)
40 minSalaattikulho, 5-6 hlölle
Ainekset
- 2ruukkua salaattia
- 3tomaattia
- 1punasipuli
- ½vesimeloni
- 250 gjuustoa, esim. feta tai vuohenjuustoa
- ½ dlpersiljaa
- Kastike:
- ½ dlöljyä
- 1 rklsitruunamehua
- ½ rklhunajaa
- ½ tlsuolaa
- ½ dltuoremehua esim. appelsiini
Valmistus
- Pese salaatti ja revi lehdet salaattikulhoon. Lisää sekaan paloitellut tomaatit, kuoritut ja kuutioidut punasipulit, viipaloidut vesimelonit. Paloittele juusto ja ripottele päälle. Ripottele päälle persiljaa.
- Valmista kastike voimakkaasti vatkaten, teko onnistuu helpoiten sauvasekoittimella. Sekoita kastike salaattiin tai tarjoa erikseen astiasta.
Katso myös
![Kana-pastasalaatti](/reseptit/resepti_s/kana-pastasalaatti.jpg)
![Mozzarella-tomaattisalaatti](/reseptit/resepti_s/mozzarella-tomaattisalaatti.jpg)
![Papu-avokadosalaatti](/reseptit/resepti_s/papu-avokadosalaatti.jpg)
![Tomaattisalsa](/reseptit/resepti_s/tomaattisalsa.jpg)
![Makaronisalaatti](/reseptit/resepti_s/makaronisalaatti.jpg)
![Caesar-kastike](/reseptit/resepti_s/caesar-kastike.jpg)