Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Wau! Harvoin julkisuudessa nähty Mikko Leppilammen 16-vuotias tytär upeana häissä - Katso kuvat!

Mikko ja Beata Leppilammen häitä juhlittiin viikonloppuna Hangossa.

16.8.2022 klo 9:40

Mikko Leppilampi

Mikko Leppilampi jätti pestin Tanssii Tähtien Kanssa juontajana viime vuonna. Hän on mm. Hautalehto- ja Lahti 2001 -sarjojen päätähti. Kuva: Suomi24 Viihde


Näyttelijä, juontaja, laulaja, yrittäjä Mikko Leppilammen ja Beata Leppilammen hääjuhlaa vietettiin Hangossa auringonpaisteisessa kelissä komean julkkiskatraan kera. Pariskunta oli mennyt naimisiin jo viime kesänä v. 2021, mutta koronan vuoksi biletettiin tänä kesänä.


Lue myös: Salahäiden kuvat! Mikko Leppilampi ja vauvaa odottava Beata-rakas - Vaimon kantoa, herkkää tunnelmaa


Juhlakansa on jakanut iloisia kuvia helteisistä häätunnelmista. Myös Mikko Leppilammen juontajakollega Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta ja ystävä Vappu Pimiä jakoi Instagram-tilillään kuvia häähumusta. Pimiä kirjoittaa somessa:

-Kertakaikkisen ihanat häät. Kiitos ja Monia Armorikkaita Vuosia!


Hyväntuulisissa kuvissa vilahtaa hääparin lisäksi mm. Sabina Särkkä, Pimiän mies Teemu Huuhtanen ja Sirpa Selänne. Yhdessä kuvassa on myös harvoin julkisuudessa nähty Leppilammen Lilia-tytär.


Katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta. Lilia Leppilampi kuvassa nro 9:Lilia Leppilampi on jo 16-vuotias ja hänestä on kehkeytynyt kaunis nuori nainen. Häissä hän on pukeutunut siniseen, pitkään mekkoon ja vaaleat hiukset on kevyesti kiinni. Kuvassa hän poseeraa yhdessä iloisissa tunnelmissa Pimiän kanssa. Lilia Leppilampi kommentoi Pimiän kuvaa sydän-emojein.


Lilia Leppilammen äiti on Emilia Vuorisalmi. Mikko ja Beata Leppilammella on viime syyskuussa syntynyt yhteinen lapsi, Kaspian.


Lue myös: Yksityisyydestä tarkka Mikko Leppilampi julkaisi harvinaisen sukulaiskuvan - Some ihastui!


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fiSuomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»