Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Salahäiden kuvat! Mikko Leppilampi ja vauvaa odottava Beata-rakas - Vaimon kantoa, herkkää tunnelmaa

Tanssii Tähtien Kanssa -juontaja, näyttelijä ja muusikko Mikko Leppilampi ja ex-taitoluistelija, valmentaja ja yrittäjä Beata Papp ovat menneet naimisiin.

16.8.2021 klo 10:00

Mikko Leppilampi

Mikko Leppilampi on suositun Tanssii Tähtien Kanssa -juontaja ja juontaa tulevana syksynä ohjelmaa jo 10. kauttaan. Kuva: KKM


Mikko Leppilampi, 42, ja Beata Papp, 26 ovat menneet viikonloppuna naimisiin kaikessa hiljaisuudessa. He kertoivat onnellisesta tapahtumasta omilla Instagram-tileillään.


Beata Papp vaihtoi nimensä naimisiin mennessään Beata Leppilammeksi ja tuore rouva Leppilampi on julkaissut somessa rakkaudentäyteisiä hääkuvia. Hän kirjoittaa lyhyesti sydän-hymiön kanssa englanniksi, tässä vapaa suomennos:

- Elämäni onnellisin päivä.


Ensimmäisessä kuvassa näemme pariskunnan vihkisormukset: Beatan sormuksessa hehkuvat timantit, Mikolla on perinteinen, paksu kultasormus. Toisessa kuvassa tuore aviopari poseeraa kukkien keskellä ja Mikko pitää hellästi kiinni vaimonsa vauvavatsasta.


Kolmas kuva on lähikuva hääparista, jossa Mikko katsoo rakastavalla katseella Beataa. Viimeisessä kuvassa seurataan perinteitä, sillä siinä tuore aviomies kantaa vaimonsa kynnyksen yli.


Pääset näkemään kuvia painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Lämpimästi onnea tuoreelle avioparille!Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»