Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Wallu, Kim vai Miska? Kuka voittaa Selviytyjät Suomi -kisan ja 30 000 euroa?

Erikoispitkä, kaksituntinen finaalijakso on täynnä tiukkaa peliä ja tiivistä grillausta.

11.5.2019 klo 7:00

Selviytyjät Suomi

Finaalia viedään, kuvassa Wallu Valpio, MiskaMH eli Miska Haakana ja Kim Herold. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fi


Selviytyjät Suomi saa sunnuntaina arvoisensa päätöksen, kun jännittävän toka kauden voittaja selviää.


Viidakossa on viihdytty - ja ei-viihdytty - jo 31 päivää. On kisattu voitonkiilto silmissä, koettu karmaisevia pettymyksiä, juoniteltu, voitettu koskemattomuusamuletteja, nautittu ylenpalttisesta auringosta, vähäisestä riisistä ja meren katselusta - sekä nukuttu ulkoilmassa viidakon eläimet kavereina.


Kalkkiviivoille ovat päässeet mediapersoona ja kulttuurintuottaja Wallu Valpio, tubettaja MiskaMH eli Miska Haakana sekä muusikko Kim Herold.


Wallu on osoittautunut todelliseksi peluriksi, hän on solminut liiton erikseen kummankin kilpakumppaninsa kanssa. Miska menetti vahvan liittolaisensa, kun hän oli itse äänestämässä Virpi Kätkää ulos viime heimoneuvostossa. Hämmästyttävää. Kim selvitti viime jaksossa nopeimmin sanapelin ja pääsi kuin armosta loppusuoralle.


Selviytyjät Suomi

Viimeiset kolme kovaa, mutta kuka vie voiton? Kuva: Nelonen Media


Nyt nämä miehet ottavat finaalijaksossa mittaa toisistaan ja kisaavat toisiaan vastaan kahdessa eri tehtävässä. Vain kaksi sitkeintä jatkaa juryn eteen ja äänestykseen. Jury koostuu jo aiemmin pudotetuista kilpailijoista ja kalkkiviivoilla on varmasti kuumat paikat juryn grillauksessa. Mitä mahtavat esim. Lotta Näkyvä, Lola Odusoga tai Marko Asell tentata kisaajilta? Luulisi, että hampaankolossa on yhtä sun toista.


Selviytyjät Suomi -voittaja lunastaa itselleen 30 000 euroa.


Selviytyjät Suomi -finaalijakso Nelosella su 12.5. klo 20

Jäikö finaali katsomatta? Katso uusinnat Telsu.fi


Kaksi tuntia kestävän finaalilähetyksen jälkeen käynnistyvässä Selviytyjät Suomi Extrassa Kimmo Vehviläisen ja Juuso Mäkilähteen vieraaksi saapuu kaikki kolme finalistia.


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat