Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Veeti Kallio ei voittanut Farmia - Rehellisenä 30 000 euron menettämistä: "Mä olen kyllä..."

Farmi Suomi -kausi on päättynyt.

12.6.2024 klo 11:15

Farmi Suomi

Veeti Kallio on nähty tv:ssä mm. Myyrässä ja Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa. Nyt hän otti osaa Farmi Suomi -realityyn. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Veeti Kallio on tunnettu pitkästä urastaan laulajana. Repertuaariin kuuluu mm. Veeti and the Velvets - ja Veeti and the Elastic Family -bändit. Kallio on monille tuttu myös näyttelijänä ja juontajana. Käsistään kätevä Kallio on tehnyt monenlaista työtä mm. suutarin, tatuoijan ja hierojan töitä.


Tällä hetkellä Kallio pyörittää puolisonsa kanssa Hirslahden kylässä Kallionkolo bed & breakfast -majoitusta, puotia ja kahvilaa.


Veeti Kallio ylsi Farmi Suomi -kisassa kolmanneksi, Linnea Vihonen toiseksi ja Sami Jauhojärvi nappasi voiton. Farmi-voittaja sai 30 000 euron rahapalkinnon ja himoitun tittelin.


Kallio on avannut tuntemuksiaan kisan jälkeen ruutu.fi videolla:

-Alun perin oli suunnitelmissa, että vietän niin monta yötä farmilla kuin mahdollista, ja tämän enempää ei öitä voi farmilla viettää.

-Niin kuin joskus aikaisemmin sanoin, kun on näin pitkälle päässyt, se rahapalkinto on kuin kuorrute kakun päällä. Mä olen kyllä voittanut sen kakun. Saanut sen, mitä olen halunnutkin. Se olisi ollut tietysti kivaa, jos olisin päässyt ihan finaaliin. Aika täpärälle meni, Veeti Kallio pohtii Farmi-kisan jälkeen.


Farmi Suomi

Veeti Kallio hoiti Farmilla paljon arkiaskareita, hän mm. sytytteli aamuisin tulen hellaan. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Moniosaaja, kädentaitaja ja artisti kehuu Farmi Suomi -kokemusta. Hän on ajasta onnellinen ja kiitollinen. Pari asiaa jäi erityisesti Kallion mieleen:

-Kyllä tästä Farmi-reissusta jää parhaimpana muistona mieleen Niittykukan (lehmä) lämmin ja pehmeä kylki, ja mun poski sitä vasten. Kyllä lypsäminen oli kanssa ihan tosi mahtava kokemus.


Farmi-arjessa arkiaskareet ja työt täyttivät päivää, ja elettiin yksinkertaista elämää.

-Täällä (Farmilla) oli hyvin aikaa tutkailla itseään. Tekemistä oli noin aamuviidestä noin iltayhteentoista koko 29 päivän ajan. Välillä oli ihan säkkipimeetä, kun päästiin vielä käymään saunassa, Kallio pohtii.


Farmi Suomi

Veeti Kallio ja Linnea Vihonen saivat viettää Farmilla päivän tilallisina. Kuva: Karri Hakamäki


Kallio avaa Farmi-ajan merkitystä itselleen:

-En osaa sanoa, oonko mä oppinut mitään uutta, mutta asiat on kristallisoitunut. Peili on pyyhitty niin puhtaaksi, että paremmin näkee itsensä. Mä aion viedä täältä tyttärelle kotiin rakkautta ja aikaa.


Lue myös: Seiska: Sami Jauhojärvi paljastaa - Kun Miina Äkkijyrkkä katosi, tämä tapahtui kulisseissa


Lue myös: Farmi Suomi: Tätä ei nähty TV:ssä - Linnea Vihonen tilittää häviön jälkeen: "Mä olen koko ajan..."


Lue myös: Farmi Suomi: Linnea Vihonen lirkuttelee Veeti Kalliolle - Heittäytyy leikkiin: "Voi, kultani..."


Farmi Suomi Nelonen ja ruutu.fi

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»