Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Vappu Pimiä paljastaa rehellisenä ulkonäkövaatimuksista: "Kauneusihanneasiat eivät ole..."

Vappu Pimiä juontaa supersuosittuja Maajussille morsian ja Tanssii Tähtien Kanssa -sarjoja. Hän on myös monipuolinen yrittäjä.

16.6.2023 klo 9:08

Vappu Pimiä

Vappu Pimiä on naimisissa Teemu Huuhtasen kanssa ja heillä on kaksi tytärtä. Kuva: KKM


Vappu Pimiä on suosittujen Maajussille morsian ja Maajussille morsian maailmalla sekä Tanssii Tähtien Kanssa tv-sarjojen juontaja.


Sinulla on monta rautaa tulessa: tv-työtä, kirjoittamisprojekteja, somen tekemistä, firmahommia… Mitä unelmia sinulla on töiden suhteen?

-Aina pitää olla unelmia, muuten ei ole mitään. Kun tuli keittokirja, se ei ollut unelma, vaan kirosin itseni monta kertaa matkan varrella, kun mut suostuteltiin hommaan. Ei helkkari, en enää tee. Kun sain sen käteen, olin tosi onnellinen, että onneksi tein sen.

-Alkuvuosi on ollut tosi rauhallinen, olen toivonut rauhaa ja vapautta, sitä olen saanut. Olen työnarkomaani ja ajattelen, että voiko näin olla. Syksyllä painon 12 viikkoa töitä kahdella vapaapäivällä.


Mitkä ovat keinosi selvitä työpaineet ja lapsi-arki?

-Hyvällä kalenterioinnilla ja sillä, että saa olla mökillä. Siellä otan itselleni rauhaa, ja karsin aika paljon asioita pois. Viikonloput pyrin aika pitkälle pyhittämään sille, että saan ladata akkuja. Mitä enemmän tulee ikää, niin sitä suuremmaksi sen merkitys kasvaa. Se on mun maadoittajani, se on mun bensa-asema. Saa laittaa hyvää ruokaa, voi nukkua kahdet päiväunet, käyn lenkillä, avannossa, aamupalan jälkeen sänkyyn nukkumaan, ulkoilemaan, sitten lounas, sitten saunaan illallinen ja nukkumaan.


-Itselleni ajatus siitä, että voisi olla viikonloput kaupungissa on karmaiseva.


Vappu Pimiä juontaa Ernest Lawsonin kanssa syksyllä alkavan uuden Tanssii Tähtien Kanssa -kauden. Kuva lainattu Pimiän Instagramista, kuva: @onni.ojala
Käyt salilla ja treenaat mm. nyrkkeilyä. Millainen on kauneusihanteesi vai onko sinulla sellaista?

-Nyrkkeilyä, salilla pt käytössä, juoksua, kävelyä. Tämä ei liity kauneusihanteeseen, vaan siihen, että jaksaa. Mitä vanhemmaksi tulee, se lihas on aika tärkeä ikääntyville naisille. En tahdo olla kasassa 60- tai 80-vuotiaana.


-Kauneusihanneasiat eivät ole mun juttu. Se on niin toissijaista, vartalon palvonta on mulle tosi vierasta. Kaikki me mennään sinne maan alle. Haluan olla vahva ja terve, että jaksan. Ei se ole tärkeää, minkä muotoinen tai mallinen on. Kyllä mä iloitsen, että penkkipunnerruksesta sain uuden ennätyksen.


Lue lisää: Vappu Pimiä jakoi hyytäviä kuvia Maajussille morsian -kuvauksista - Yksi yksityiskohta hämmästytti!


Lue lisää: Tätä uutta on tiedossa! Tanssii Tähtien Kanssa -suosikkiohjelma palaa näillä eväillä tv:seen!


Lue lisää: Maajussille morsian yllätys! Maajussi-Jani, 26, etsii miestä: "Tottakai se kaipuu toisesta on..."


Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ma 28.8. klo 20 alkaen.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla su 3.9. klo 19.30 alkaen.


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Juttu on suosikkiuusinta ja julkaistu ensimmäisen kerran 16.6.2023.


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»