Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Vappu Pimiä jakoi hyytäviä kuvia Maajussille morsian -kuvauksista - Yksi yksityiskohta hämmästytti!

Juontaja Vappu Pimiä jakoi Instagram-seuraajilleen otoksia kulissien takaa.

8.3.2022 klo 13:32

Vappu Pimiä

Vappu Pimiä juontaa sekä Maajussille morsian, että Maajussille morsian maailmalla -ohjelmat. Kuva: KKM


Maajussille morsian maailmalla -ohjelmaa kuvataan parhaillaan. Ulkomaan maajussit Norjasta, Italiasta, Turkista ja Islannista ovat saapuneet Suomeen. Suomi ja tarkemmin sanottuna Lappi on tarjonnut ulkomaisille maajusseille todellakin talviset olosuhteet. Pakkasta, pyryä ja lunta on riittänyt.


Lue myös: No nyt! Maajussille morsian maailmalla -maajussit paljastavat, millaista naista tai miestä etsivät!Juontaja Vappu Pimiä jakoi Instagram-seuraajilleen otoksia kulissien takaa. Pimiä kirjoittaa Instassa toisesta kuvauspäivästä näin:


-Day2 #maajussillemorsianmaailmalla @skisaariselka Hyvää naistenpäivää kaikille täältä TV-glamourin ytimestä! Kaunispään huipulla kävi sellainen puhuri, että naama meinasi jäätyä paikoilleen, mutta hommat tehdään pois kuleksimasta, kuten meidän bisneksessä on tapana sanoa! Erittäin kiitollinen siitä, että vaikka olosuhteet ympärillä olisi haastavat, huumori tiimin kanssa on ja pysyy!, suosikkijuontaja kirjoittaa positiivisesti kylmyyden keskeltä.


Katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Kuvissa nähdään kaikki neljä ulkomaan maajussia värjöttelemässä kylmissä olosuhteissa. Kaikilla maajusseilla ei näytä olevan sopivia talvivarusteita. Talvitakkeja puuttuu ja vain viltti on kietaistu ympärille. Vain yhdellä on pipo päässä, eikä hanskojakaan ole kaikilla. Onneksi nauru on kuitenkin herkässä.


Tuotantotiimillä on paksut toppatakit ja asianmukaiset talvivaatteet. Vappu Pimiä on sonnustautunut pitkään toppatakkiin, pörröpipoon ja pitkävartisiin talvikenkiin.


Vappu Pimiä
Francesco Italiasta, Sinan Turkista, Asgeir Norjasta ja Ann Islannista. Kuvat: MTV3, photocollage.com


Lue myös: Oho! Maajussi-Roy laukoo suorat sanat tuleville maajusseille: "Minusta on väärä asenne, jos joku..."


Lue myös: MTV: Maajussi-Roy ihailee suomalaisia erityisesti tässä yhdessä taidossa: "He löytävät itsestään..."


Maajussille morsian maailmalla alkaa MTV3:lla keväällä 2022. Ohjelma on katsottavissa myös C Moresta.

Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi
Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat