Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Maajussi-Roy laukoo suorat sanat tuleville maajusseille: "Minusta on väärä asenne, jos joku..."

Maajussi-Roy eli Roy Rissanen muistelee Maajussille morsian maailmalla -kokemustaan MTV Uutisille.

16.2.2022 klo 9:25

Roy Rissanen

Roy Rissanen tuli suomalaisille tutuksi Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa v. 2021. Kuvaukset tehtiin Kanadassa ja Suomessa ja Roy pääsi tutustumaan suomalaisnaisiin. Kuva: MTV3


Roy Rissanen ei löytänyt Maajussille morsian maailmalla -ohjelmasta rakkautta, mutta hän ei vaihtaisi kokemusta pois.


Maajussi-Roy kertoo MTV Uutisille antamassaan haastattelussa, että hän olisi lähtenyt mukaan ohjelmaan, muttei kuitenkaan olisi hypännyt seikkailuun niin sattumanvaraisesti.

-Olisin ymmärtänyt enemmän, kuinka vaikea tämä koko prosessi voi olla. Mutta se oli hieno kokemus, hän toteaa.


Tällä hetkellä etsitään uusia "morsiamia" tulevalle Maajussille morsian maailmalla -kaudelle. Roy kertoo odottavansa uteliaana, miten uudet maajussit tulevat pärjäämään. Hän myöntää olevansa hieman kateellinen maajusseille, jotka pääsevät osaksi kokemusta.

-Olen iloinen heidän puolestaan, että he voivat osallistua tähän ja tulla Suomeen tapaamaan näitä mahtavia ihmisiä. Joten olen hieman kateellinen siitä, mutta odotan todella innolla, että saan seurata ja nähdä, kuinka he osallistuvat koko prosessiin, Roy tarkentaa.


Lue myös: Lue myös: Maajussi Roy Rissanen jakoi tunteikkaat jäähyväiset - Pöydällä pullo viskiä ja kaksi viskilasia...


Roy Rissanen

Roy ja morsianehdokkaat totisina autossa Maajussille morsian maailmalla -kuvauksissa. Kuva: MTV3


Roylla on muutama ohje uusille maajusseille. Hän kehottaa heitä suhtautumaan kunnioittavasti ja kärsivällisesti kaikkiin ohjelman osapuoliin.

-On yksi asia olla treffeillä tai käydä useilla treffeillä useiden ihmisten kanssa. Mutta sitten kun täytyy yrittää laittaa tuotanto sen ympärille, siitä tulee eksponentiaalisesti vaikeampaa, hän kertoo.

-Kyllä, sinä olet siellä löytääksesi rakkauden ja toivottavasti niin tapahtuu, mutta tuotanto on siellä varmistaakseen, että se näyttää hyvältä myös televisiossa. Yritä pitää myös se mielessäsi, hän tiivistää MTV:lle.


Lue myös: Oho! Maajussi-Roy ilman paitaa timmissä kunnossa! Paljastaa yhden ärsyttävän “vaivan” vanhenemisessa


Roy Rissanen

Roy valitsi kolmesta morsianehdokkaastaan Sannan, mutta rakkaus ei roihahtanut. Kuva: MTV3­


Roy antaa tiukkaa ohjetta tuleville maajusseille:

-Minusta on väärä asenne, jos joku osallistujista lähtee mukaan ajatellen, että heistä tulee jonkinlainen tähti. Heidän täytyy kunnioittaa sitä, että kaikilla siellä on oma tehtävänsä, ja sinun pitää tehdä osasi, jotta pyörä pyörii.


Roy jakoi kuvausten tekohetkellä Kanadassa kuvia Instagram-tilillään. Katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Lue myös: No nyt! Maajussille morsian maailmalla -maajussit paljastavat, millaista naista tai miestä etsivät!


Maajussille morsian maailmalla on MTV3-ohjelmistoa.

Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi


Lähde: mtv.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»