Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oho! Maajussi-Roy ilman paitaa timmissä kunnossa! Paljastaa yhden ärsyttävän “vaivan” vanhenemisessa

Maajussi-Roy on täyttänyt vuosia. Onnea Roy!

11.6.2021 klo 10:25

Maajussi-Roy

Maajussi-Roy on urheilullinen mies, hän mm. harrastaa juoksua, treenaa ja käy kalassa. Kuva: MTV3


Maajussi-Roy sulatti suomalaisten naisten sydämet Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa. Tällä kertaa ei vaimoa löytynyt, mutta ottajia olisi kyllä ollut komealle miehelle.


Lue myös: Maajussi-Roy, 47, asettaa nämä vaatimukset morsiamelle - "Paheina" jäätelö & romanttiset leffat!Roy on julkaissut Instagram-tilillään postauksen syntymäpäivänsä kunniaksi. Kuvassa Roy on tekemässä kuntotreeniä kotosalla. Mies on ilman paitaa ja näyttääkin olevan erittäin hyvässä kunnossa.


Maajussi kirjoittaa, ettei suostu ikääntymään ja tekee vanhenemiselle vain yhden myönnytyksen. Roy kirjoittaa näin somessa, lauseet vapaasti suomennettuna englannista:


-49-vuotissyntymäpäivänäni teen ensimmäisen ja ainoan myönnytyksen "vanhenemiselle"... Tarvitsen joskus lukulaseja. (Olin tekemässä kuntotreeniä kotona, koska salit ovat vielä suljettuja ja turhauduin, kun piti laittaa lasit päähään joka kerta puhelinta tsekatessani)Lukulasit tai vanheneminen eivät tunnu some-seuraajia haittaavan. Hän saa lukuisia synttärionnitteluja niin suomeksi kuin englanniksikin. Ja herrasmies kun on, hän kiittää somessa jokaista onnittelijaa.


Lue myös: Kuinka sitten kävi? Maajussi-Roy avoimena rakkausasioista - Yksi jättiyllätys tulossa!


Katso tv-ohjelmien lähetysajat Telsu.fi


Juttu on suosikkiuusinta.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat