Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Vappu Pimiä haluaisi tämän Suomen ykkösnaisen mukaan Tanssii Tähtien Kanssa kisaan - Arvaatko kenet?

Suosikkiuusinta: Vappu Pimiä on konkari TTK-juontajana.

13.2.2021 klo 10:00

Tanssii Tähtien Kanssa – parhaat kautta aikojen

Vappu Pimiä on monessa mukana, hän on mm. juontaja, kirjailija ja yrittäjä. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiVappu Pimiä on tehnyt komean uran Tanssii Tähtien Kanssa -juontajana. Mikä on ollut vaikuttavin hetkesi TTK:ssa?

- Se oli ikimuistoista, kun sain itse olla ohjelmassa mukana tanssijana. Tanssin sambaa ja se on yksi elämäni hienoimmista kokemuksista. Opit uuden taidon aikuisena, se on käsittämätöntä. Ja se ryhmähenki: sain sieltä hyviä ystäviä, kuten Joonas Hytönen ja Antti Kaikkonen, jotka on mun läheisiä ystäviä. Meillä oli oma jengi!


Vappu Pimiä oli mukana TTK-kisassa v. 2008. Pimiä ja hänen tanssiparinsa Jani Rasimus vetivät samban, joka sai tanssituomarit ihastumaan. Pari keräsi tuomareilta 37 pistettä ja tulipa sieltä täysi kymppikin.Tanssii Tähtien Kanssa – parhaat kautta aikojen
Vappu Pimiä otti itse osaa TTK-kisaan v. 2008. Kuva: MTV3


Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa on nähty suomalaisia julkisuuden henkilöitä poliitikoista näyttelijöihin, muusikoista urheilijoihin. Kenet sinä haluaisit ehdottomasti mukaan TTK-kisaan?

- Kyllähän Jenni Haukio olisi aika upea! Hän tuli ensimmäisenä mukaan!, Vappu heittää spontaanisti.Vappu Pimiä on naimisissa Teemu Huuhtasen kanssa. Pimiä jakoi Instagram-tilillään kuvia pariskunnan yhteisestä matkasta 10-vuotisen yhdessäolon kunniaksi:Vappu Pimiä on ollut monessa mukana: juontanut, tehnyt keittokirjoja, vetänyt suoraa talk show´ta, juontanut radiossa, on somevaikuttaja… Mitä unelmia sinulla on töiden suhteen?

- Ihan kristallinkirkasta ei ole vielä, mutta työn alla on jotain. Toivottavasti jotain merkityksellistä tulee tehtyä.


Onko merkityksellisyys muuttunut iän ja ajan myötä?

- Kyllä on muuttunut! Olisihan se aika surullista, jos sitä olisi samoissa keloissa kuin kymmenen vuotta sitten. Ei henkinen kasvu olisi hirveästi sitten edistynyt. Se tässä muotoutuu se uusi ajatus. Toivottavasti saa tehdä merkityksellisiä asioita itselle, ei se välttämättä ole merkityksellistä muille.


Katso kaikki ohjelma-ajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat