Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Vain elämää: Pete Parkkonen kiisi seksisymboliksi - Tämä eroottinen video oli kaiken takana

Pete Parkkonen kertoo avoimesti elämänsä eri vaiheista Vain elämää -ohjelmassa - myös kohutusta Kohta sataa -biisistä ja videosta.

7.10.2022 klo 8:00

Pete Parkkonen

Pete Parkkonen kuvattuna Vain elämää -lehdistötilaisuudessa. Kuva: KKMPete Parkkonen nousi raketin lailla julkisuuteen Idols-ohjelman avulla vuonna 2008. Neljä albumia julkaissut Parkkonen tuli keskustelujen kuumaksi puheenaiheeksi, kun hän julkaisi Kohta sataa -hittinsä.


Kappaleen musiikkivideo herätti keskustelua sen rohkean sisällön takia. Videon oli ohjannut Viivi Huuska. Pete Parkkonen kokee videon erityisesti poliittisena kannanottona.

-Musiikkivideoissa on ollut aina alastomia naisia. Se on ollut aina normi. Kun yksi mies tekee alastoman videon, siitä heräsikin aikamoinen viha-rakkaus -keskustelu, että saako noin tehdä ja miksi. Olen ylpeä, että tämä tuli ja pääsin tekemään sen.Pete Parkkonen

Pete Parkkonen taitaa eri tyylit, tässä beigessä puvussa ja tv-paidassa. Kuva: Nelonen


Kohta sataa -musiikkivideota on katsottu videopalvelu YouTubessa yli neljä miljoonaa kertaa. Kappale ja sen musiikkivideo toivat mukanaan ikävän lieveilmiön.


Parkkonen kertoo Vain elämää -ohjelmassa tilanteesta näin:

-Tuon jälkeen tapahtui paljon niitä… Kun tein itsestäni objektin videossa taiteen vuoksi, tosi moni alkoi ymmärtää, että… Meistähän ajatellaan, että olemme käytettävissä. Se näkyy elämässä ennen keikkaa ja keikan jälkeen. Seksuaalinen häirintä kasvoi todella paljon.


Katso Kohta sataa -video tästä:Laulajan ura on ollut aikamoista vuoristorataa. Eka albumi First Album (2009) nousi Suomen virallisen albumilistan kärkeen ja myi kultaa. Vuotta myöhemmin julkaistu toinen albumi I’m an Accident jäi kauas edeltäjänsä suosiosta.


Vain elämää ohjelmassa Parkkonen avautuu radikaaleista toimistaan:

-Toisen albumin jälkeen lähdin silloisesta levy-yhtiöstäni. Menin lavanrakennusalalle, tapahtuma-alalle lavan toiselle puolelle. Tein muun muassa kitarateknikon hommia muutaman vuoden ajan. Aloin vain painaa hirveästi töitä. Siinä oli paljon kaikkea päällä. Iso haippi vain hiipui.


Pete Parkkonen

Pete Parkkosen päivää vietetään Vain elämää -ohjelmassa perjantaina. Kuva: Nelonen


Mies ei halunnut päästää irti musiikkiunelmastaan ja teki kaikenlaisia keikkoja. Vaikka Kohta sataa -hitin suosio enteili lopullisen läpimurron olevan lähellä, muuttui kaikki pian sen jälkeen.

-Olen ymmärtänyt vasta nyt, miten sekaisin olen ollut - tai ollut vauhtisokea. Painoin niin paljon töitä kuin pystyin, koska minulla oli ollut ikävä sitä. Samaan aikaan minua alkoi ahdistaa valmiiksi se, että tämä varmaan loppuu kohta.


Vain elämää -jengi, kuva Parkkosen Instagram-tililtä:Keikka-artistin elämä ei ollut ruusuilla tanssimista:

-Kun olin luonut pelkoa siitä, se iski taas kovaa. Muistan keikan vuodelta 2018. Se oli jokin tanssilavapaikka. Siellä sattui olemaan kuusi ihmistä paikalla. Keikan jälkeen mietin, mikä minussa on pielessä.


Lue myös: Erika Vikmaniin liitetty Jyrki 69 sai roisin vinkin Klamydian Vesku Jokiselta: "Pidä..."


Lue myös: Erika Vikman avoimena bilettämisestä kameroiden sammuttua: “Itse en olisi selvinnyt…” Vain elämää


Lue myös: Mikko Alatalo avoimena - Ei olisi halunnut puhua Marja-vaimonsa itsemurhasta Vain elämää -ohjelmassa


Vain elämää pe klo 20 Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat