Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Vain elämää: Anna Puu paljastaa Satulinnasta paikan, jonne kamerat eivät päässeet: "Meillä oli..."

Anna Puu on toista kertaa Vain elämää -ohjelmassa.

15.12.2023 klo 8:00

Vain elämää

Anna Puu (Anna Puustjärvi) on syntyjään Outokummusta. Hän nousi Suomen tähtitaivaalle Idols-kisasta ja hänet on palkittu uransa aikana esim. lukuisilla Emmoilla. Kuva: Nelonen


Anna Puu on ihastuttanut asuvalinnoillaan Vain elämää -ohjelmassa. Pöydän ääressä ja aktiviteeteissa on nähty oivaltavaa pukeutumista ja asusteita. Myös Puun pitkät, vaaleat hiukset on nähty monenmoisissa kampauksissa.


Miten valitsit asusi ohjelmaan, oliko kaikki tarkkaan harkittua?

-On pakko olla stailisti. Vesan (Silver) kanssa mietitään, että mitä mihinkin. Se olisi aivan kamalaa, jos siellä joutuisi miettimään, että mitä laitan tänään päälle. Ei siellä ole aikaa miettiä yhtään mitään. Ne pitää olla jämptisti hengareissa kaikki, korkeintaan korut voi päättää siinä hetkessä.


Oliko pukeutumiskysymys sinulle pakkopullaa vai ihana mahdollisuus?

-Se oli ihanaa, kun tykkään leikkiä tyyleillä. Se on yksi esiintymisen puoli, jokainen päivän esiintyminen oli tarkoitettu sille päivän sankarille ja pukeutuminen heijasti sitä.


Vain elämää

Anna Puu vaaleansinisessä asussa Vain elämää -pöydässä. Kuva: Nelonen


Mikä Satulinnassa oli parasta?

-Ihmiset, aina. Me ollaan ystäviä Jannan kanssa vuodesta 2009, ollaan oltu ystäviä kauan. En tiedä, tuliko jotain erityisläheistä, oltiin koko ajan porukalla. Ei ollut kuppikuntia, oltiin jengissä.


Miten nollasit kierrokset Vain elämää -päivän jälkeen?

-Menin lepäämään, mutta ei se uni tule heti. Ylipäätään se, että olet ollut koko päivän sosiaalinen ja yhtäkkiä pitää katkaista se.Vain elämää

Vain elämää -ohjelmassa ovat olleet tällä kaudella mukana vanhoina konkareina Anna Puu, Ellinoora, Robin Packalen ja Virve Rosti. Ensikertalaisina musisoivat A.W. Yrjänä, Jouni Hynynen, Janna ja Hätä-Miikka Gasellit-yhtyeestä. Kuva: Nelonen


Vietittekö illalla kuvausten jälkeen aikaa yhdessä artistien kanssa?

-Kyllä parina iltana. Meillä oli talon vintillä seurusteluhuone, ettei häirinnyt kenenkään yöunia, niin oltiin me parina iltana siellä koko porukalla.

-Se kyllä aina parantaa yhteishenkeä, että voi keskustella ilman kameroita vapaasti, vaikkei se kyllä niin erilaista ole. Kamerathan on normaalisti koko ajan siinä. Tuotannossa kunnioitetaan tosi paljon kuvattavaa kohdetta.


Lue myös: Ohhoh! Anna Puu tuo tv:seen Jukka-rakkaansa, joka on Jenni Vartiaisen ex - Katso kuva!


Lue myös: Vain elämää: Anna Puu koki ikävän yllätyksen heti Satulinnaan saapuessaan:"Kyllä se ärsytti, ettei…"


Lue myös: Vain elämää: Virve Rosti paljastaa, mitä tapahtui kameroiden sammuttua: "Ei baarissa käyty, enkä..."


Vain elämää: Joulu pe klo 20 Nelonen

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»