Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Uusi tv-sarja arkisin: Suosikkisarja Totuuden taakka väistyy, kun Murdochin murhamysteerit palaa

Kanadalaissarjojen putki jatkuu, kun Murdochin murhamysteerit palaa 18 uudella jaksolla tv:seen.

7.3.2020 klo 9:00

Murdochin murhamysteerit

Konstaapeli George Crabtree (Jonny Harris), Violet Hart (Shanice Banton), etsivä William Murdoch (Yannick Bisson), tohtori Julia Ogden (Hélène Joy) ja tarkastaja Thomas Brackenreid (Thomas Craig). ITV/Yle Kuvapalvelu


Arki-illoissa meitä on viihdyttänyt kanadalainen Totuuden taakka, jossa pääsimme seuraamaan Joanna Changin (aiemmin Hanley) ja Billy Crawfordin lakipainoitteista elämää Millwoodin pikkukaupungissa. Nyt ohjelmistoon palaa Murdochin murhamysteerit.


Kanadalainen 1900-luvun alkupuolelle sijoittuvan dekkarisarjan rikostutkija William Murdoch on mies paikallaan, mutta menetelmiltään edellä aikaansa.Naisasiakysymys ja naisten äänioikeus puhuttavat Torontoa ja kansa on jakautunut puolesta ja vastaan. Kun puhetilaisuudessa tapahtuu kohtalokas räjähdys, Murdoch joukkoineen on visaisen tehtävän edessä. Kuka vihasi naisasiaa niin syvästi, että otti oikeuden omiin käsiinsä – ja kuinka hän pääsi asentamaan pommin juhlatilaan kenenkään näkemättä? Halusiko joku vahingoittaa kokouksen pääpuhujaa tohtori Talbotia? Entä kuka on räjähdyksessä kuollut mies?


Murdochin tutun lähipiirin elämä pyörii työn ja omien haaveidensa välissä tasapainoillen. Jokaisella tuntuu olevan omat pikku salaisuutensa.


Murdochin murhamysteerit

Etsivä William Murdoch (Yannick Bisson) ja Violet Hart (Shanice Banton) sekä etsivätyössä tuiki tärkeä suurennuslasi. ITV/Yle


Suoraselkäisen ja humaanin poliisimiehen tarina jatkuu nyt jo 13. kaudelleen.


(Murdoch Mysteries, S13, Kanada 2019)


Murdochin murhamysteerit (12) Yle TV1 ke 11.3. klo 17.10

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi
Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat