Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Uusi Bachelor on julkistettu - Viiniä, matkustelua, autoja - ja yksi selkeä naiskriteeri!

Tutustu uuteen Bachelor Suomi -mieheen.

5.2.2019 klo 11:30

Bachelor Suomi

Suomen uusi Bachelor on 31-vuotias palomies-ensihoitaja ja yrittäjä Christoffer "Toffe" Forsman. Kuva: Nelonen Media.


Bachelor Suomen uudella kaudella rakkautta etsii 31-vuotias palomies ja yrittäjä Christoffer Forsman. Helsinkiläistynyt raaseporilainen etsii itselleen kumppania tositarkoituksella.

-Haluan olla Bachelor, koska toivon, että löydän elämäni naisen. Mun tulevaisuuden haaveet on, että mulla on oma perhe ja haluaisin lapsia, pari. Haluan olla sellainen isä, joka ottaa aikaa ja vie lapsia harrastuksiin, että tehdään juttuja yhdessä, mies kertoo unelmistaan.


Bachelor Suomi

Tunteen paloa ja intohimon roihua on luvassa Bachelor Suomi -ohjelman uudella kaudella, kun tämä suomenruotsalainen herrasmies liekittää naisten sydämiä. Kuva: Nelonen Media.


Toffella on takanaan muutama pitkä parisuhde, mutta hän on ollut pitkään myös sinkkuna.

-Pari vakavampaa suhdetta on ollut ja pitkä sinkkujakso, tyyliin viisi vuotta. En halua alkaa seurustella vain sen vuoksi, että seurustelee. Haluan löytää just sen oikean, Forsman selittää.

-Haluan löytää sellaisen naisen, jolla on valoisa asenne. Kiltti, huumorintajuinen, sellainen paras frendi. Tykkään, jos mimmi on kunnianhimoinen, että sillä on omat juttunsa. Mut hurmataan itsevarmalla tyylillä.


Kumppanina Toffe kertoo olevansa kiltti ja huomaavainen:

-Parisuhteessa uskon olevani aika sellainen lämmin ja positiivinen henkilö. Olen aika kiltti ihminen, sellainen fiksaaja, diggaan tehdä asioita toisen eteen ja pitää huolta kumppanista, mies sanoo.


Bachelor Suomi

Christoffer Forsman on ammatiltaan palomies-ensihoitaja, ja hän on myös kuntosaliyrittäjä. Kuva: Nelonen Media.


Forsman harrastaa urheilua laskettelusta kamppailulajeihin - ja käy laulutunneilla. Matkustelu, autot, hyvä ruoka ja viini ovat lähellä miehen sydäntä. Vapaa-ajalla hän viettää paljon aikaa laajan ystäväpiirinsä ja perheensä kanssa.


Forsman haluaa olla hienotunteinen ja reilu Bachelor, joka ottaa kaikki naiset huomioon. Bachelorina hän aikoo myös kiinnittää huomiota siihen, miten naiset kohtelevat toisiaan - hänelle on tärkeää, että oma kumppani on ystävällinen muita kohtaan.


Uudella Bachelor Suomi -kaudella Forsman tapaa Vanajanlinnassa 17 sinkkunaista. Kauden aikana Forsman tutustuu, ihastuu, rakastuu ja on monta kertaa solmussa tunteidensa kanssa.


Bachelor Suomi alkaa Livillä ti 12.3. kello 21.

Katso lisää Bachelor Suomi ohjelma-aikoja Telsu.fistä

Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Bachelor Suomi
Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»