Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Urheilijan ura päättyi, tv-ura alkoi? Nämä 12 ex-huippu-urheilijaa Mestareiden mestari tv-sarjassa

Heikki Paasonen vetää Mestareiden mestari -kisailua, jossa mukana on mm. Tommi Evilä, Taina Ojaniemi ja Markus Pöyhönen.

1.2.2021 klo 10:00

Mestareiden mestari

Yleisurheilujoukkueessa kisaavat Tommi Evilä, Markus Pöyhönen ja Taina Ojaniemi. Pöyhönen ja Ojaniemi on nähty mm. Selviytyjät Suomi -kisassa, Ojaniemi Poliisit-realityssä ja Evilä Tanssii tähtien kanssa -viihdeohjelmassa. Kuva: Nelonen


Kaksitoista uransa päättänyttä huippu-urheilijaa palaa vielä kerran kilpakentille Mestareiden mestari -ohjelmassa. Tässä ohjelmassa kulunut fraasi verta, hikeä ja kyyneleitä pitää edelleen paikkansa.Suomalaiset urheilijatähdet kamppailevat joukkueina toisiaan vastaan, mutta lopulta kuitenkin vain yksi voi olla Mestareiden mestari. Mukana on neljä joukkueellista taistelutahtoisia urheilijapersoonia, joista toisilla uran huippuhetkistä on jo vuosikymmeniä, toiset ovat olleet tositoimissa vielä aivan viime aikoina.


Mestareiden mestari

Ohjelman neljä joukkuetta ovat: Yleisurheilujoukkue, Jääjoukkue, Kamppailujoukkue ja Suksijoukkue. Kuva: Nelonen


Tsempillä ja huumorilla etenevässä Yleisurheilujoukkueessa kisaavat pituushyppääjä Tommi Evilä, pikajuoksija Markus Pöyhönen ja keihäänheittäjä Taina Ojaniemi.


Älyä ja taktiikkaa hyödyntävässä Jääjoukkueessa mukana ovat NHL-kiekkoilija Sami Helenius, pikaluistelija Mika Poutala ja naisleijonien entinen kapteeni Emma Terho.


Kokemusta ja nuoruuden intoa yhdistelevät Kamppailujoukkueessa nyrkkeilijä Amin Asikainen sekä painijat Marko Asell ja Petra Olli.


Kovakuntoiseen Suksijoukkueeseen kuuluu kolme hiljattain uransa lopettanutta kilpailijaa, eli hiihtäjät Matti Heikkinen ja Aino-Kaisa Saarinen sekä ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen.


Mestareiden mestari

Luistaako suksi? Suksijoukkueessa Kaisa Mäkäräinen, Matti Heikkinen ja Aino-Kaisa Saarinen. Kuva: Nelonen


Tiukkojen kisojen välissä urheilijat viettävät yhdessä vapaa-aikaa ja oppivat tuntemaan toisiaan. He myös kokoontuvat muistelemaan kukin vuorollaan uransa ratkaisuhetkiä sekä suurimpia voittoja ja pettymyksiä.


Ahvenanmaan upeissa maisemissa kuvatun sarjan juontaa Heikki Paasonen.


Mestareiden mestari

The Voice of Finlandista ja monista tv-ohjelmista tuttu Heikki Paasonen juontaa kisaa. Kuva: Nelonen


Formaatti on nousssut suursuosioon naapurimaassamme Ruotsissa, jossa ohjelmaa on tehty jo 12 kautta.


Mestareiden mestari Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin 17.3. alkaen klo 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat