Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Upea Nina Mikkonen voitti Suurin pudottaja -kisan - Näytti nuoremmille ja tuplasi oman tavoitteensa

Nina Mikkonen voitti painonpudotuskisan, Michele Minttu Murphy-Kaulanen ja Akseli Herlevi jäivät nuolemaan näppejään.

19.11.2019 klo 10:45

Suurin pudottaja Suomi

Nina Mikkonen on voittaja. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Nina Mikkonen on voittanut Suurin pudottaja Suomi -kisan. Tämän kertoi Apu-lehti jo viime viikolla vahingossa ja se selvisi myös tv:ssä nähdyssä finaalissa. Sisukas Mikkonen sai laitettua ruokavalionsa, liikuntatottumuksensa ja hyvin pitkälle koko elämänsä remonttiin.


Nina Mikkosen matka ei ollut koko ajan myötätuulta, vaan ohjelman aluksi paino ei meinannut lähteä tippumaan aineenvaihdunnallisista syistä. Myös julkinen nouseminen vaa´alle oli vaikeaa. Ohjelmassa Mikkonen sanoi ääneen ajatuksiaan, että tilanne oli naisille mieskilpailijoita vaikeampi:

-Naisia arvostellaan kymmenen kertaa kovemmin. Se on aina potenssiin 10, kun nainen menee framille. Sekä naiset että miehet ovat arvostelemassa, että ’ai, sillä on noin leveä takapuoli!’


Suurin pudottaja Suomi

Finalistit Nina Mikkonen, Michele Minttu Murphy-Kaulanen ja Akseli Herlevi. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fiNauris.fin haastattelussa Mikkonen kertoi henkilökohtaisesta tavoitteestaan ennen ohjelman alkua.

- Tietenkin mun tavoitteeni on se, että saisin nostettua luokattoman huonoa yleiskuntoani. Olisin äärettömän iloinen, jos mä voisin tiputtaa semmoisen 7-10 kg pois. Se on kyllä aikamoinen urakka viidessä viikossa.

- Olen sen verran lyhyt, että alan olla kohta yhtä leveä kuin pitkäkin. Oon tällainen paatinnaula. Kyllä tästä pitäisi saada kokonaisuudessaan 20 kg pois, että olisi jossain ihannemitoissa.


Nina Mikkosen pudotus Suurimmassa pudottajassa oli huima. Kuvausten aikana "laihdutusleirillä" ja kisan jälkeen kotona Mikkonen onnistui saamaan kiinni terveellisemmästä, liikkuvasta elämäntavasta ja pudottamaan 14.6 kiloa. Hän voitti koko kisan ja ylitti tavoitteensa tuplaten. Onnea Nina Mikkoselle!Suurin pudottaja Suomi finaali Nelosella ke 20.11. klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat