Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tuure Kilpeläinen viinahuuruisesta lapsuusjoulusta: "Ambulanssi hakee mutsin, liikaa lääkkeitä..."

Vain elämää -ohjelmassa muistellaan jouluja ja ollaan joulutunnelmissa.

8.12.2021 klo 15:30

Vain elämää: Joulu 1/2

Emma-palkittu Tuure Kilpeläinen vetää keikkaa Kaihon Karavaani -yhtyeen kanssa. Hän on julkaissut useita sooloalbumeja ja tehnyt kappaleita mm. Jonna Tervomaalle, Vuokko Hovatalle, Anna Puulle ja Vesa-Matti Loirille. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Tuure Kilpeläinen kertoi Vain elämää joulujaksossa avoimesti lapsuuden joulustaan, joissa kaikki ei mennyt ihan nappiin. Joulun vietto päättyi järkyttävästi, kun liikaa lääkkeitä ja alkoholia ottanut äiti vietiin sairaalaan.


Tuure Kilpeläinen muistelee ikäviä lapsuuden tapahtumia:

-Mulla on se varhaislapsuus 9-vuotiaaksi asti ihan normaalia, mistä ei muista juuri mitään. Mutta sitten koitti se, mistä täällä on myös Suvi (Teräsniska) puhunut, avioero. Mun äiti, levätköön hän rauhassa, ei ehkä toipunut siitä koskaan ja ehkä sai joulun aikaan vähän liikaa alkoholia. Sitten yhtäkkiä me ollaan siskon kanssa lumihangessa, karvahattu palaa jossain takassa, ambulanssi hakee mutsin ja kaikkea, liikaa lääkkeitä…


Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco viime kesänä Kalajoella. Kuva Boscon Instagramista:Tuure Kilpeläinen on tätä nykyä itse suurperheen isä. Hän on naimisissa näyttelijä-kuvataiteilija Manuela Boscon kanssa ja heillä on yksi yhteinen Paloma-tytär. Kilpeläinen-Bosco perheeseen kuuluu pienen Paloman lisäksi myös Kilpeläisen lapset aiemmasta liitosta.


Lue myös: Ooo, mitä magiaa! Näin Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco rakastuivat - Tässä on pieni Paloma-tytär


Vain elämää: Joulu 1/2

Vain elämää -artistit. Mutta kuka mahtaa olla joulupukki? Kuva: Nelonen/Petri Aho


Artisti kertoo päässeensä toipumaan joulutraumoista viime vuosina perheensä avulla.

-Ehkä musta on tulossa jouluihminen ja joulu alkaa nyt olla aika superjees. Mulla on perhe ja vaimo, joka pistää lokakuun alussa joulubiisit soimaan ja koristelee. Sitten on lauma lapsia, jotka rakastaa joulua, iso grande famiglia ja kaikki tekee italialaisia jouluherkkuja. Olen jo päässyt siihen vaiheeseen, etten tunne itseäni siinä ulkopuoliseksi ja joksikin traumaattiseksi hylkiöksi, Kilpeläinen kertoo.


Lue myös: Vain elämää: Tuure Kilpeläinen ei bailannut kameroiden sammuttua: "Ehkä otin yhden..."


Lue myös: Chisu paljastaa erityissuhteen Tuure Kilpeläisen vaimoon: “Manuelan äiti ja mun äiti ovat..."


Vain elämää Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»