Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Vain elämää: Tuure Kilpeläinen ei bailannut kameroiden sammuttua: "Ehkä otin yhden..."

Tuure Kilpeläinen on yksi merkittävimmistä Vain elämää -kauden tähdistä.

23.10.2021 klo 8:00

Tuure Kilpeläinen

Emma-palkittu Tuure Kilpeläinen on Kouvolasta kotoisin oleva artisti, joka on opiskellut kuvaamataidon opettajaksi. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Tuure Kilpeläinen, 51, on muusikko ja laulaja-lauluntekijä, joka vetää keikkaa Kaihon Karavaani -yhtyeen kanssa. Hän on julkaissut useita sooloalbumeja ja tehnyt kappaleita mm. Jonna Tervomaalle, Vuokko Hovatalle, Anna Puulle, Vesa-Matti Loirille, Jorma Kääriäiselle, Kari Tapiolle ja Johanna Kurkelalle.


Kilpeläinen on naimisissa taiteilija Manuela Boscon kanssa ja heillä on yksi yhteinen lapsi. Pariskunta odottaa vauvaa. Kilpeläisellä on kaksi tytärtä edellisestä liitostaan.


Lue myös: Ooo, mitä magiaa! Näin Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco rakastuivat - Tässä on pieni Paloma-tytär


Tuure Kilpeläinen oli jakanut kaksi kuvaa lookeistaan ja itsestään eri Vain elämää kausilla Instagramissa:Mikä Vain elämää -leirillä oli parasta?

- Ryhmän energia ja ilo, mikä siellä vallitsi, oli ikimuistoista ja hienoa. Esitykset oli mahtavia. Myös jengi, joka tekee ohjelmaa, on kuin yksi perhe. Oli upeeta tehdä noin isolla pensselillä tehtyä ohjelmaa.


- Siellä ei hirveästi jää omaa aikaa. Pieniä hetkiä päivässä saattoi olla, jolloin voi ottaa pienet nokoset, käydä uimassa tai saunassa. Kyllä sinne saunaan tuli Arttu (Wiskari) ja Anssi (Kela) messiin, oli jatkuvaa riparia se touhu. Joku viesti tai soitto kotiin ja se oli siinä. Siellä mentiin 5-6 yöunilla. Aamulla maskit ja aamupalat.


Tuure Kilpeläinen

Tuure Kilpeläinen esittää Arttu Wiskarin päivänä tulkinnan kappaleesta Suomen muotoisen pilven alla. Sanoittajana oli mukana myös vaimo Manuela Bosco. Lavalla mukana vierailivat Miritza Lundberg, Mertsi Lindgren ja Viki Baltzar. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Oletko tullut läheiseksi / ystävystynyt jonkun kanssa ohjelman aikana?

- Ystävystyin aika lailla kaikkien kanssa. Tunsin vaimon kautta Chisun, he olivat päiväkotikavereita ja tunsin Anssin. Esim. Artun kanssa bondattiin tosi hyvin, hänen kanssaan oli luonteva ja kiva olla kuin myös Jukan (Jukka Poika) kanssa. Anna (Abreu) oli superhauska tuttavuus. Meillä oli kotibileet sen jälkeen ja osa pääsi paikalle, oli hauska muistella kaikkea kotioloissa.


Lue myös: Chisu paljastaa erityissuhteen Tuure Kilpeläisen vaimoon: “Manuelan äiti ja mun äiti ovat..."


Tuure Kilpeläinen

Tuure Kilpeläinen palasi Kouvolan nuoruuteen ja omaan elämäänsä tuunatessaan Anssi Kelan Nummela kappaleen. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Miten nollasit kierrokset Vain Elämää päivän jälkeen?

- En mennyt tällä kertaa iltasaunaan, aiemmin menin bändin kanssa saunomaan. Nyt venähti päivät pitkiksi, ehkä otin yhden bissen ja vetäydyin huoneeseen rauhoittumaan. Aulabaarissa ehkä vähän juteltiin, mutta max tunti ja sitten pötköttelee. Huone oli baarin vieressä, tulpat korviin ja sitten oli uniaika. Ei ollut jatkobailuja, bileet käytiin kameran edessä.


Tuure Kilpeläinen

Tuure Kilpeläinen ja jengi Vain elämää -pöydässä. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Millaista oli palata kotiin?

- Mä olin aivan töttöröö viikon verran ja vedin 2 tunnin päikkäreitä. Olin todella takki tyhjä, ei musta ollut juuri mihinkään, olin aivan lopussa.


Vain elämää -jaksot pe klo 20 Nelosella ja Ruudussa

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»