Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tuttu Juttu Show yllätyspaluu telkkariin - luotsina suosikkijuontaja

Positiivinen parisuhdevisailu alkaa taas. Jos haluat kumppanisi kanssa mukaan, haku ohjelmaan on alkanut.

11.3.2019 klo 9:20

Tuttu Juttu Show

Hyväntahtoista parisuhdevisailua luotsaa Timo Koivusalo, josta ohjelma teki aikoinaan tunnetun juontajan. Kuva: MTV3.


Tuttu juttu Show tuli suomalaisille televisionkatsojille tutuksi vuosina 1992-2002, jolloin ohjelmaa tehtiin kaiken kaikkiaan 393 jakson verran. Timo Koivusalon ja Joel Hallikaisen isännöimässä tuntemisleikissä selvitettiin, kuinka hyvin pariskunnat tunsivat omat kumppaninsa.


Kymmenen vuoden aikana ohjelmassa kävi mm. presidentinvaaliehdokkaita, eri alojen taiteilijoita ja urheilijalegendoja puolisoineen. Timo Koivusalo on ehtinyt kaivata tv-studion sähköistävää tunnelmaa.

- Olen todella innoissani Tuttu Juttu Show'n paluusta. Sen tekeminen on ollut alusta asti yhtä juhlaa. Vuosien varrella olen saanut vastata lähes päivittäin kysymykseen: "Milloin se Tuttu Juttu Show oikein tulee takaisin?". Siksi olen tänään onnellinen mies voidessani vastata, että nyt - nyt se tulee takaisin, Koivusalo hehkuttaa MTV3:n tiedotteessa.


Hän pystyy nimeämään useammankin syyn ohjelman huimaan suosioon.

- Tuttu Juttu Show on ohjelma, johon osallistuvat pariskunnat ovat aina pääroolissa ja kunniavieraita. Sinne on turvallista tulla, ja sen luoma näkyvyys on erittäin myönteistä ja positiivista. Uskon, että yksi Tuttu Juttu Show'n suosion salaisuuksista on juuri se, että katsoja aistii ainutkertaisuuden. Mitään ei voi käsikirjoittaa etukäteen, vaan kaikki syntyy siinä pienessä hetkessä vilpittömän läsnäolon ja toisen asemaan asettumisen myötä.


Pariskuntien haku ohjelmaan on alkanut nyt, lue lisää osoitteessa MTV.fi/haemukaan

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat