Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Toivepaluu: Jussi-palkittu Hannele Lauri diivana tv-sarjassa - Luvassa paljastuksia kulissien takaa

Melkein totta tv-sarja avaa suomalaisen teatterin maailmaa hienovireisen huumorin keinoin.

21.7.2022 klo 7:00

Melkein totta

Jaahas, onko tähtinäyttelijöiden nimet väärässä järjestyksessä vai mistä kenkä puristaa? Kuvassa: Juulia (Hannele Lauri) ja takaa kurkistaa Suvi (Emilia Sinisalo). Kuva: Yle KuvapalveluHannele Lauria ei ole nähty viime aikoina yhtä tiiviiseen tahtiin televisiossa kuin 1990-luvulla, jolloin hänet tunnettiin mm. Spede Pasasen tuotannoista, Naisen logiikasta ja Hynttyyt yhteen -sarjasta. Lauri teki mittavan yli 30-vuotisen työuran Helsingin Kaupunginteatterissa.


Upealle Hannele Laurille on myönnetty kunnioitettava elämäntyöpalkinto Betoni-Jussi. Hannele Laurista saa nauttia Yle Areenassa Melkein totta -sarjassa.


Melkein totta

Emilia Sinisalo, Heli Sutela ja Hannele Lauri vievät katsojat teatterin kulissien taakse. Kuva: Yle KuvapalveluKolme näyttelijätärtä Juulia (Hannele Lauri), Eeva (Heli Sutela) ja Suvi (Emilia Sinisalo) jakavat pukuhuoneen teatterissa. Pukuhuoneessa roolivaatteet riisutaan ja ajatukset puetaan sanoiksi. Siellä mylläävät monilta työpaikoilta tutut pelot ja haasteet: kilpailu, talouspaineet, johdon ja työntekijöiden välinen luottamuspula, sukupuolten välinen (epä)tasa-arvo, ja aina joistakin syövereistä pulpahtava ammattiylpeys, solidaarisuus ja ystävyys.


Melkein totta kertoo näyttelijöiden elämästä kulissien takana ja käsittelee hienovireisen huumorin keinoin teatterin arkea.


Melkein totta

Onko kaikki kunnossa ennen esitystä? Kuva: Yle Kuvapalvelu


Päärooleissa: Heli Sutela, Hannele Lauri, Emilia Sinisalo

Ohjaajat: Petri Kotwica, Kimmo Taavila, Riku Suokas

Käsikirjoittajat: Heli Sutela, Heikki Syrjä, Riku Suokas


Melkein totta (S) Yle Areenassa.

Katso tv-ohjelmien lähetysajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat