Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tiesitkö nämä MasterChef Suomi -finalisteista? Insinööri Olli ja opiskelija Petra kaksintaistelussa

MasterChef Suomi -finaalijaksoa pukkaa. Kumpi voittaa himoitun MasterChef-tittelin: Petra vai Olli?

20.6.2022 klo 9:59

MasterChef Suomi

Helena Puolakka, Henri Alén ja Kape Aihinen tuomaroivat MasterChef Suomi -kisaa, kuva: MTV3


MasterChef-finaaliin tiensä ovat raivanneet Petra ja Olli. Finalistit pääsevät valmistamaan MasterChef-matkansa kolme viimeistä annosta. Helena Puolakka, Henri Alén ja Kape Aihinen maistavat ja arvioivat tärkeässä hetkessä, finaalituomaroinnissa.


Voittajalle on luvassa himoittu titteli, mainetta, kunniaa sekä 10 000 euroa. Kummasta tulee seuraava MasterChef?


MasterChef Suomi

Petra, kuva: MTV3


Petra on 21-vuotias Joensuusta kotoisin oleva opiskelija, jolle fine dininig -ruoanlaitto on intohimo. Opiskelujen ohella hän ylläpitää ruokablogia kaksoissiskonsa kanssa ja haaveilee siitä, että voisi jonain päivänä olla tunnettu ruokavaikuttaja. Sitä unelmaa kohti hän suuntaa parhaillaan, ensin pitää tietysti voittaa MasterChef.


Petran vahvuudet ruonlaittajana ovat uteliaisuus, kunnianhimo ja määrätietoisuus. Hän on kiinnostunut kehittämään taitojaan ja uskaltaa ennakkoluulottomasti kokeilla uutta. Petralle ruoanlaitto on kuin taidetta, jossa hän miettii kaikkia aisteja. Arjessa kuitenkin ruoanlaittoa ohjaa terveellisyys, sydäntä lähellä on kokata aasialaisia makuja.


MasterChef Suomi

Olli, kuva: MTV3


Olli on ruokaa rakastava pitkätukkainen rokahtava insinööri Pyhtäältä, jolle kokkaus on tapa hengähtää ja osoittaa rakkautta perheelle ja ystäville. Olli on ruoanlaittajana kokeileva ja periksiantamaton. Epäonnistumisista ei tarvitse pettyä tai lannistua, vaan jatkaa eteenpäin.


Keittiössä pitää Ollin mielestä olla hauskaa ja rentoa. Aikoinaan Alaskassa vaihto-oppilasvuosia viettänyt Olli on vahvoilla kalaruuissa ja paljon Kaakkois-Aasiassa työnsä puolesta reissanneena aasilaiset maut ovat lähellä hänen makunystyröitään. Syksyisin Olli viihtyy sienimetsässä ja hänen haaveensa olisikin kouluttaa koirastaan sienikoira. Mottona Ollilla on, että hän ”elää syödäkseen, kun muut syövät elääkseen”.


MasterChef Suomi finaali tiistaina klo 20 MTV3 ja MTV Katsomo

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»