Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tätä et nähnyt tv:ssä: Sergey Hilman Selviytyjät-viidakon jälkeen: "Mistä löytyy lähin pubi?"

Selviytyjät Suomi -kisassa porukka pienenee. Nyt oli Sergey Hilmanin vuoro tippua kisasta.

21.11.2023 klo 11:11

Sergey Hilman

Podcast-juontaja ja sosiaalisen median julkimo Sergey Hilman on yksi uuden Selviytyjät Suomi -kauden kisaajista. Kuva: Nelonen


Sergey Hilman joutui jättämään Selviytyjät Suomi -kisan, kun hänet äänestettiin ulos heimoneuvostossa. Sergey kisasi viidakossa yhteensä 31 päivää. Sergey avaa tuntemuksiaan tippumisen jälkeen ruutu.fissä Ruutu+ palvelussa.


Viidakosta hotellille saapuva Sergey on ihastuksissaan, kun pääsee avaaman matkalaukun ja tuoksuttelemaan omia, puhtaita vaatteitaan. Luksuksesta tykkäävälle Sergeylle asuminen ja eläminen viidakossa oli todellinen kokemus.

-Leirielämä oli täysin vastakohta sille, mistä mä tykkään. Mä tykkään, että on kiva hotla (hotelli) ja vähän shamppista jääkaapissa, mutta täällä ei ollut jääkaappia, eikä shamppista, eikä sähköä. Oli tässä aika paljon uuteen oppimista, Sergey heittää hyväntuulisena.


Somessa avoimesti kauneuskirurgisista operaatiostaan kertonut mies kävi mm. kallon hionnassa Turkissa tänä vuonna. Hän on kertonut olevansa ulkonäöstään hyvin tarkka. Nyt Sergey näkee itsensä peilistä yli kuukauteen.

-Oho, no nyt on ruskettunut mies. Mun parta ei, eikä mikään ole kasvanut karvoista, kyllä tämä laser karvanpoisto toimii. Näytän ihan ihmiseltä, Sergey arvioi ulkonäköään.


Sergey Hilman

Sergey Hilman ystävystyi Selviytyjät-kuvauksissa mm. Rami Hietaniemen kanssa. Tässä miehet vakavina vierekkäin kisaamassa. Kuva: Nelonen


Tippumisensa jälkeen Sergey kohtasi hotellilla jo pelistä poistuneet kisaajat. Hän avaa tunnelmiaan näin:

-Tosi ihana oli kohdata nämä ihmiset, jotka oli jo tippuneet tästä pelistä. Mut otettiin hyvin vastaan. Mua pelotti, suuttuiko he mulle, kun olin äänestänyt jokaista heistä pelistä pois. Ainakaan nyt ei tullut mitään, toivon, ettei mun sängyn alla ole mitään kobrakäärmeitä.


28-vuotiaalla mediapersoonalla on myös yksi toive:

-Mä en malta odottaa, että mä pääsisin rupattelemaan niiden kanssa. Ei pelistä, vaan mä haluan puhua siitä, mitä ne on täällä tehnyt ja mistä löytyy lähin pubi, Sergey heittää hyväntuulisena.


Hilman oli yllättynyt tosi-tv-ohjelmassa erityisesti yhdestä asiasta:

-Tää Selviytyjät-kokemus on ollut mulle paljon rankempaa kuin mitä mä osasin odottaa. Mä tiesin, että täällä juonitellaan ja tiesin, että täällä tulee olemaan rankkaa. Fyysiset olosuhteet ja maassa nukkuminen on vielä ihan ok, mut se miten kovaa tää peli on, se yllätti minut aidosti.


Sergey Hilman

Sergey Hilman menetti hoikasta varrestaan seitsemän kiloa viidakossa. Kuva: Nelonen


Selviytyjät-kokemus teki Sergey Hilmaniin lähtemättömän vaikutuksen:

-Jos mä voisin jotenkin kiteyttää koko tämän reissun parilla sanalla. Äärimmäisen rankka ja hauska pelisimulaattori, jossa mä olen yksi pelihahmo. Eihän tuollaista ole olemassa. Kymmenet ja sadat ihmiset rakentaa peliä meitä varten ja tekee kaiken, että minä pääsen pelaamaan ja muut pääsevät katsomaan sitä. Eihän se oli normaalia, mutta se on niin kiehtovaa.


Lue myös: Oho! Kallonsa hionut Sergey Hilman "luonnontilassa" - Katso rehelliset kuvat Selviytyjät-saarelta!


Lue myös: Selviytyjät: Teemu Laurell yli 20 päivää viidakossa - Rehellinen tunnustus:"En pessyt kertaakaan..."


Lue myös: Selviytyjät: Riitta-Liisa Roponen avoimena - Kova kisa vaatii härskit keinot: "Sun on pakko..."


Selviytyjät Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina klo 19.30

Katso tv-ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»