Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Selviytyjät: Teemu Laurell yli 20 päivää viidakossa - Rehellinen tunnustus:"En pessyt kertaakaan..."

Teemu Laurell kisasi Selviytyjät Suomi -realityssä, joka kuvattiin Malesian viidakossa.

23.10.2023 klo 12:00

Teemu Laurell

Teemu Laurell nousi julkisuuteen v. 2012 voitettuaan Top Chef -kisan. Sen jälkeen huippukokki ja ravintoloitsija on nähty mm. Kokkisodassa ja Farmi Suomessa. Kuva: Nelonen


Selviytyjät Suomi -reality on edennyt jo yli puolen välin ja kisassa on siirrytty joukkuepelistä yksilökilpailuun. Nyt oli aika sanoa jäähyväiset leirin ruokahuollosta vastanneelle kokki Teemu Laurellille.


Teemu avaa tuntemuksiaan tippumisen jälkeen ruutu.fissä Ruutu+ palvelussa. Hotellihuoneeseen saapuva kokki ottaa ensimmäiseksi käteensä kännykän, mutta eipä hän muistakaan sen pin-koodia. Känny saa jäädä odottamaan muistin palautumista, kun Teemu availee matkalaukkunsa ja tuoksuttelee puhtaita vaatteitaan.Teemu Laurell

Teemu Laurell antoi kaikkensa Selviytyjät Suomi -kisoissa, oikealla Teemu R eli Teemu Roivainen ja takana Gogi Mavromichalis. Kuva: Nelonen


Teemu Laurell vietti viidakossa 23 päivää, hän avautuu viidakkoelämästä kameralle näin:

-Oli ne askeettiset olosuhteet, riulla painettiin. Muistan, kun eka kerran sinne vääntäytyi, niin koetti pitää sitä hygieniaa yllä. Mutta aika nopeasti se siitä sit unohtu. Välillä huljuteltiin kainaloita vedessä ja pestiin vaatteet päällä ittensä.


-Mutta olen siitä aika yllättynyt, kuinka nopeesti siihen tottuu. Pystyt olemaan tuolla, eikä se tunnut enää miltään jossain vaiheessa. Sit on vaan mentävä niillä, mitä on.


Teemu Laurella näkee peilikuvansa ja hämmästelee hiusten väriään ja rusketustaan, partakin on kasvanut. Kun vuorossa on hampaidenpesu, Teemu tekee intiimin tunnustuksen:

-En pessyt kertaakaan hampaita, en edes yrittänyt pestä. En millään hiilellä, en millään kookoksella, en millään. Mä ajattelin, että menen ihan tälleen.


Teemu Laurell

Oma hetki Selviytyjät-saaren bambuisella sängyllä. Kuva: Nelonen


Pudonneen tilitys -videolla Teemu Laurell avaa omaa jaksamistaan viidakossa mm. näin:

-Kyllä se kupla tekee sellaisen tilanteen ja kaikki ne olosuhteet siellä, ei ollut mitään viihdykettä, eikä mitään virikkeitä. Oli tosi raskasta. Huomasin itsestäni sen, että mulla lähti aika nopeasti pyörimään kotiasiat mielessä.

-Mä en ehkä saanut sellaisia keskusteluja siellä, mitä mä olisin halunnut. Että oliko osalla pelaajista liikaa se peli mielessä, ettei menty sellaisiin asioihin, että olisi pystynyt purkaa sitä omaa oloa.


Teemu Laurell mainitsee nimeltä itselleen tärkeät tyypit viidakosta:

-Oli selkeästi muutama tyyppi, kenen kanssa pystyin bondaa ja jakaa asioita. Oli Sergey (Hilman) ja Ismo (Apell), ne oli mulle tärkeitä tyyppejä.


Lue myös: Selviytyjät: Kira Kipa Tiivola rehellisenä mm. viidakon intiimivaivoista: "Sanotaan näin, että..."


Lue myös: Selviytyjät Suomi: Eläin teurastetaan viidakkoveitsellä: "Pidätkö sä siitä kiinni, kun se sätkii..."


Lue myös: Selviytyjät Suomi: Niina Kuhta paljastaa nyt, mitä viidakossa oikeasti tapahtui: "Kyseessä olikin..."


Selviytyjät Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina klo 19.30

Katso tv-ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi Ruutu+

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»