Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tätä et nähnyt TV:ssä: Farmi-tippuja Michael Ntima vie Farmilta tämän tyttärelleen: "Mulla on..."

Farmi Suomi -realityssä väki vähenee ennen finaalia.

31.5.2024 klo 10:58

Farmi Suomi

Michael Ntimalla oli hyvät valmiudet Farmi-kisaan. Hän on palstanviljelijä, joka juoksi viisi kilometriä 200 päivää putkeen. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen.


Farmi Suomi -realityssä jäljellä oli enää neljä kisaajaa: Linnea Vihonen, Veeti Kallio, Michael Ntima ja Sami Jauhojärvi. Torppariksi nimetty Linnea Vihonen sai valita yhden henkilön kaksintaisteluun. Nimetty on Sami Jauhojärvi, joka puolestaan valitsee taisteluparikseen Michael Ntiman.


Kaksintaistelu vaatii nopeutta ja voimaa. Ntima oli kyllä erittäin nopea ja vahva, mutta ex-hiihtäjä Jauhojärvi vei voiton. Nyt Ntima on avannut tuntojaan ruutu.fi videolla.


Michael Ntima hyppäsi Farmi Suomi -realityssä uudelle maaperälle. Hän kertoo näin:

-Tämä Farmi kokemuksena on ollut jotain, mitä mä en oikeasti osannut odottaa - hyvällä tavalla. Ihan superisti paljon hyviä muistoja, hetkiä, syviä keskusteluja, uusia käytännönläheisiä oppeja tullut ihan sikana.

-Tosi mukavaa porukkaa ollut ihan ensimmäisestä päivästä lähtien. Tämä on ollut kokemuksena ihan 100/100, en päivääkään antaisi pois, mitä olen täällä Farmilla päässyt fiilistelemään ja kokemaan. Ihan siis uskomaton matka! Ihan ikimuistoinen, en tule koskaan unohtamaan tätä!, Ntima hehkuttaa.


Farmi Suomi

Michael Ntima ja Linnea Vihonen pitivät yhtä ja suunnittelivat yhdessä strategioita Farmilla. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen.


Sohvaperunat-suosikkisarjasta tuttu mies kertoi ohjelmassa, että hänellä on yksi lapsi, tytär. Farmilta tuli myös kotiin viemisiä rakkaalle tyttärelle:

-Mulla on tuhat ja yksi asiaa, mitä mä varmasti haluan viedä kotiin tyttärelle. Asioita, joita mä haluan kokea oman, kauniin tyttäreni kanssa.

-Ehkä ensimmäisenä haluan viedä rauhallisen ajattomuuden tunteen. Se on yksi asia, mitä haluaisin omalle jälkikasvulle opettaa. Oikeasti nauttii siitä, missä ollaan, nautitaan hetkistä. Aina kun on mahdollista, yrittäisi mennä lähelle luontoa - lähelle ihania eläimiä. Fiilistellä sitä, mitä meillä oikeasti on vielä tässä maailmassa, Ntima analysoi.Farmi Suomi

Michael Ntima yhdessä Sofia Zidan kanssa lammasta rapsuttelemassa Farmilla. Kuva Karri Hakamäki, Nelonen.


Farmi-elämä on täynnä yllätyksiä: pehtoorin antamat työt ja kisat rytmittävät päiviä.

-Haastavinta on ehkä olleet hetkittäiset tietämättömyyden tunteet. Kun me nautitaan ja fiilistellään Farmi-arkea ja samaan aikaan jokaisella meistä on takaraivossa se tunne, ettei me tiedetä koskaan, mitä seuraava päivä tuo tullessaan. Nimeämisen tuoma stressi, koen olleeni se stressaavin henkilö, koska mä luulin 27 päivää, että "mut nimetään, tänään mä lähden kotiin".


Ntima jatkaa:

-Vaikeinta oli ehkä myös se päivä / hetki, kun me oltiin renki-ihmisiä, renkityyppejä viikko sitten. Morjens, mä sanon, mitä duunia me väännettiin. Se on ehkä jotain, mitä mä suosittelen jokaisen suomalaisen kokeilevan joku kaunis päivä


Farmi Suomi

Kaksintaistelupari Michael Ntima ja Sami Jauhojärvi. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen.


Michael Ntima pohtii, että hän antoi joillekin kilpailijoille kuvan, että on vähän mysteerityyppi, joka vaan hymyilee ja taputtaa toisia selkään:

-Harmi, etten päässyt kolmen parhaan joukkoon, koska sitten olisin voinut kunnolla avata mun pelikäsikirjan. Mutta ehkä tämä antaa ihmisille osviittaa, että mä olin kanssa pelaamassa, mies pohtii.


Lue myös: Farmi Suomi: Linnea Vihonen lataa pehtoorille suorat sanat: "Kuka on juoruillut sulle, että..."


Lue myös: Farmi Suomi: Sami Jauhojärvi avautuu yllättävästä yöllisestä ongelmasta: "Kuusi vuotta on..."


Lue myös: Farmi Suomi: Linnea Vihonen saa yllättävän edun - Ei voi hillitä itseään muiden edessä: "Mitä..?!?"


Farmi Suomi torstaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»