Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tanssii Tähtien Kanssa -erikoislähetys: Näin pistelaskun oikeudenmukaisuus varmistetaan

Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -hyväntekeväisyyslähetyksessä yksikään pari ei tipu pois kisasta.

30.10.2021 klo 7:00

Roosa nauha Tanssii tähtien kanssa

Suoran Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksen juontavat tutut juontajat Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi. Kuva: MTV3


Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa on vuorossa erikoislähetys sunnuntaina, kun tanssitaan Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -teemalla. Syöpäsäätiö kerää TTK:ssa lahjoituksia suomalaisen syöpätutkimuksen turvaamiseksi.


Illan aikana tanssitaan hyvän asian puolesta ja kannustetaan lahjoittamaan syöpätutkimukseen. TTK-tähtiparit ovat treenanneet kilpailuesityksensä Rajaton-teemalla. Helena Ahti-Hallberg, Jukka Haapalainen ja Jorma Uotinen tuomaroivat tanssit normaalisti, mutta kukaan ei kuitenkaan joudu jättämään kisaa tässä lähetyksessä.

Roosa nauha Tanssii tähtien kanssa

TTK-tuomarit Jorma Uotinen, Helena Ahti-Hallberg ja Jukka Haapalainen. Kuva: MTV3


Näin pistelaskun oikeudenmukaisuus varmistetaan: Tuomareiden antamat pisteet yhdistetään suoraan seuraavan viikon tuomari- ja yleisöpisteisiin. Vaikka tuomareilta saisi hyvät pisteet ekassa lähetyksessä, se ei välttämättä takaa parin kisan jatkumista seuraavassa lähetyksessä. Yleisön äänet ovat ennalta arvaamattomat, joten omaa suosikkiaan kannattaa äänestää.


Tällä kaudella Sita Salminen sai samanlaisessa tilanteessa ensimmäisellä viikolla tuomareilta illan parhaat pisteet ja sai osakseen pelkkää ylistystä. Mutta Salminen tippui, kun tuomareiden ja yleisön antamat pisteet laskettiin seuraavana sunnuntaina yhteen.


Lue myös: TTK-tippuja Sita Salminen sai poikkeuksellista palautetta Mikko Leppilammelta: "Tiedättehän te..."Roosa nauha Tanssii tähtien kanssa

Kaija Koo. Kuva: Warner Music/Nana Simelius


Tanssien lisäksi lähetyksessä nähdään artistivieraat Ellinoora, Suvi Teräsniska ja Kaija Koo. Haastateltavina suorassa lähetyksessä ovat mm. Nina Tapio, Emilia Vuorisalmi, Jussi Rainio, Viivi Huuska, Marko Keränen, Kolmas pyörä -instagram-tilin Laura Rantakoivu sekä huippututkija Toni Seppälä.


Syöpäsäätiö on suurin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa. Vuonna 2020 Syöpäsäätiö tuki syöpätutkimusta kaikkiaan 7,9 miljoonalla eurolla.


Roosa nauha Tanssii tähtien kanssa MTV3 su 31.10. klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»