Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Talent Suomi tuo kotikatsomoihin mitä villeimmät esitykset - Katso tästä ekan jakson esiintyjät!

Talent Suomi uusi kausi starttaa ja ekassa jaksossa ovat mukana nämä 10 lahjakkuutta!

6.2.2021 klo 7:00

Talent Suomi

Ensimmäisessä jaksossa mukana 10 esiintyjää, joiden pitää hurmata tuomarit. Kuvat: MTV3, kollaasi photocollageMaailmallakin suosittu viihdeohjelma Talent tulee taas sunnuntai-iltojen iloksi. Innokkaat esiintyjät mitä erikoisemmilta taiteenaloilta saapuvat säväyttämään kotikatsojat ja Talent Suomi -tuomariston. Luvassa on esityksiä ja esiintyjiä, jotka naurattavat, ilahduttavat, koskettavat, kummastuttavat, yllättävät ja inspiroivat, eikä shokeiltakaan varmasti vältytä.

Talent Suomi

Talent tuomaristossa Jorma Uotinen, Krista Siegfrids, Ernest Lawson ja HP Parviainen. Kuva: MTV3


Ensimmäisessä koe-esiintymisjaksossa nähdään laaja kirjo talentteja tavoittelemassa omaa unelmaansa ja 30 000 euron voittopottia.


He ovat estradilla ensimmäisessä jaksossa:


Talent Suomi

Kuva: MTV3


Cageriders / Jarno, 35 & Sasja, 32, Kajaani ja Järvenpää – SURMANAJO

Kajaanissa asuva Jarno Karanto ja Järvenpäässä asuva Sasja Laajoki ovat tunteneet toisensa noin 10 vuotta ja ajaneet yhdessä surmanajoa tuosta puolet. Suomessa ei ole Sasjan ja Jarnon lisäksi tällä hetkellä muita surmanajajia, ja Euroopastakin löytyy vain muutama. Lähipiiri välillä kauhistelee kaksikon menoa, mutta paras tuki tälle kesätyöksi muodostuneelle harrastukselle löytyy Sasjan ja Jarnon perheiltä ja vanhemmilta.


Talent Suomi

Kuva: MTV3


Diana Bourtovski, 13, Lappeenranta – LAULAJA

Diana on intohimoinen laulajan alku. Hän on musiikkiluokalla ja haaveilee pääsevänsä tulevaisuudessa opiskelemaan laulua Sibelius-Akatemiaan. Diana kokee antavansa laulamisen kautta ihmisille iloa. Hän harrastaa laulua muun muassa Lappeenrannan isossa kaupunginorkesterissa. Yksi mieleenpainuvimmista esiintymisistä oli vuonna 2019, kun hän pääsi semifinaaliin Lasten Euroviisuissa.


Talent Suomi

Kuva: MTV3


Graalin Hurtat, iät 24-32, Lahti – BOFFAUS

Graalin hurtat nähdään Talentissa seitsemän henkilön kompaktilla kokoonpanolla. Ryhmään kuuluu kokonaisuudessaan noin 30 aktiivista boffauksen eli pehmustetuin asein leikkimielisesti taistelevaa harrastajaa. Boffauksen huipentumia ovat taistelutapahtumat, missä päälle saa varusteet ja haarniskat. Talentissa Graalin hurtat haluavat välittää viestin siitä, että vaikka maailma meneekin kovaa eteenpäin, niin pidetään huolta omasta ja toisten jaksamisesta. Ketään ei jätetä yksin ja yhdessä voidaan selvitä mistä vain.


Talent Suomi

Kuva: MTV3


Ilkka Hautala, 33, Helsinki – HUUTOTAITEILIJA

Ilkka Hautala on puhe- ja draamataiteen opettaja, voice-over-esiintyjä, näyttelijä, stand up -koomikko sekä esittävän taiteen ja media-alan monitoimimies. Opiskeluaikoinaan Ilkka tarvitsi tapaa purkaa painettaan ja ahdistustaan, joten hän päätti mennä metsään huutamaan. Opettajansa rohkaisulla Ilkka innostui tekemään taidehuutovideoita, joilla hän huusi asioista, mitkä ahdistivat ja harmittivat. Ilkka harrastaa huutamista, koska haluaa ylittää sosiaalisen pelkotilan ja vapautua erilaisista ahdingon tunteista.


Talent Suomi

Kuva: MTV3


KiertolaisetDuo, 32 ja 33, Hyvinkää ja Orimattila – LAULAJAT

Kainuusta kotoisin olevat kaverukset Tanja ja Hanna ovat tunteneet toisensa 3-vuotiaista lähtien. Molemmat työskentelevät hoitoalalla, jonka lisäksi Tanja tekee töitä keikkamuusikkona, musiikinohjaajana ja seksuaalineuvojana. Musiikkia naiset ovat tehneet koko ystävyytensä ajan. Hanna ja Tanja kertovat soittavansa lähinnä suutaan, eli he tekevät a cappella -musiikkia ja ovat ylpeitä ”junttisuomipopiskelmämusiikistaan”.


Talent Suomi

Kuva: MTV3


Lyla Goldman, 22, Lahti – ILMA-AKROBAATTI

Yhdysvalloista Seattlesta kotoisin oleva Lyla on asunut kolme vuotta Lahdessa, jonne hän tuli opiskellakseen sirkusta. Ensimmäisen kerran Lyla tutustui sirkukseen tarhaikäisenä, kun hänen päiväkodissaan opetettiin lapsia pyöräilemään yksipyöräisellä. 8-vuotiaana Lyla aloitti sirkusharrastuksen ja rakastui sirkukseen päätä pahkaa. Ilma-akrobatiaa Lyla on rakastanut sirkusharrastuksensa alusta alkaen, koska se on kuin tanssia ilmassa. Lyla kokee, että hänen on helpompaa olla ilmassa, kuin maan tasalla.


Talent Suomi

Kuva: MTV3


Mikko Rautiainen, 41, Helsinki – NOKKAHUILISTI

Pari vuotta sitten Helsinkiin muuttanut Mikko Rautiainen on asunut edelliset 10 vuotta Lontoossa. Hän on tehnyt teatteria näyttelijänä 5-vuotiaasta asti ja toimii nyt teatteriohjaajana. Nokkahuilun soittamisen Mikko aloitti noin 17-vuotiaana, kun hän harrasti musiikkiopistossa trumpetin soittoa. Hän ei ymmärtänyt, miksi nokkahuilua pidettiin niin järkyttävänä soittimena ja alkoi ottaa siihen tunteja. Kerran eräällä lontoolaisklubilla Mikko päätti vitsillä kokeilla, voiko nokkahuilua soittaa nenästä puhaltamalla.


Lue lisää: Oho! Mikko soittaa nokkahuilua nenällään! Jos kokeilet kotona, muista tämä!


Talent Suomi

Kuva: MTV3


Sirkus Bravuuri, iät 9-37, Kuusankoski – SIRKUS

Sirkus Bravuuri -sirkuskoulun omistaja Maria ”Maru” Hyytiäinen kasvoi sirkuksen parissa, kun hänen isänsä perusti Sirkus Bravuurin 26 vuotta sitten. Sirkusammatti kulkee hänellä muutenkin Bulgariasta kotoisin olevan isän suvussa. Sirkus Bravuuri on harrastajasirkus, mutta heillä on oma esiintyvä ryhmänsä, joka nähdään nyt Talentissa. Pienessä sirkuksessa kaikkien esiintyjien on opittava tekemään kaikkia mahdollisia sirkuslajeja.


Talent Suomi

Kuva: MTV3


Tong Zhao, 16, Kuopio – PIANISTI

Tong Zhao opiskelee lukiossa. Hän aloitti pianonsoiton 3-vuotiaana, kun hänen pianoa soittanut äitinsä kannusti. Pianonsoitossa mukavaa Tongin mielestä on se, että sen kautta voi välittää omia tunteita. Pianon soittaminen rauhoittaa Tongia, sillä hän nauttii soittimen äänestä ja musiikista. Tong on kisannut toistaiseksi vain Suomessa, mutta kiinnostusta ulkomailla kisaamiseenkin on.


Talent Suomi

Kuva: MTV3


Unathletic Monkeys, 18-19, Pori – TANSSI

Unathletic Monkeys -ryhmään kuuluu normaalisti kahdeksan jäsentä, mutta Talentiin osallistuu ryhmän ydin, Roope, Cayan ja Hermanni. Unathletic Monkeys edustaa pääasiassa breikkiä, mutta sekoittaa joukkoon muidenkin tanssityylien elementtejä. Nimi ryhmälle syntyi kaveriporukan vitsistä. Tanssista puhutaan aina urheiluna, joten kaverukset väänsivät sen niin, että he eivät varsinaisesti urheile, vaan ovat pelkkiä apinoita.


Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi.


Talent Suomi MTV3:lla su 7.2. klo 19.30 alkaen

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Talent Suomi
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat